Tuesday, October 27, 2009

Sleeq - Cun Saja


Huish agak bosan sekarang ni. Study macam biasa. Study kan tak pernah habis. So tak payah study sebab study tu tak kan pernah habis. Macam tu ke?


Sekarang masih lagi di Bilik UPSM (PUSANEKA) dari petang tadi bau pun macam monyet. So rasa nak balik jap lagi sebab my roomate sialan Si Alan ada exam pagi ni. Dia pesan suruh kejutkan oh! Jap lagi nak tonyoh muka dia macam ni [link]. Suka?


Sambil-sambil tunggu nak balik ni kita layan lagu ni dulu jom!


Sleeq - Cun saja




Ya inilah SleeQ! :)


Lirik
Lirik Lagu Cun Saja - Sleeq

Chorus:-
Lagu ini bukan di radio setiap hari untukmu
Lagu ini tidak perlu kau kembali kepadaku
Lagu ini hanya ingin kau fahami ku sudah teruskan hidupku
Semuanya cun saja

Tak perlu tinggalkan pesanan
Tak perlu buat panggilan
Ku tak perlu lagi kalau kau cuba mintak maaf
Lupakan sahaja
Diriku cun saja

Duduk di rumah seorang saja
Menulis lagu cinta
Menggunakan kisah ini tuk ceritakan

-Chorus-

Alyph:
Cun hidupku kini cun saja
Sejak kita memang cun semuanya
Sejak pisah itulah permulaannya untukku berhati-hati dgn buaya
Ngap ngap pendirianku tegap
Jumlah kali kita bertengkar memang genap
Untuk aku ke tahap ini silap kita memang patut sama-sama kene sepak pak pak
Tapi bukan niat aku tuk salahkan dirimu
Aku sedar ku juga ada kekuranganku
Tapi kalau bersifat mementingkan diri sendiri untuk kebaikkan bukan kurang ajar itu

Duduk di rumah seorang saja
Mengarang lagu cinta
Dengan mengembalikan kisah kitakan tapi jangan perasaan
Ohh..

Walaupun ini bab yang baru ada masa arah ku tak tentu
Tetap rindu kehadiranmu, tidak patut
Kerna ku takut

-CHORUS-

Lagu ini,
Tandanya kamu masih sayangkan ku
Walaupun sudah tidak bersama lagi

Lagu ini,
Tandanya ku masih rindukanmu
Walaupun sudah tidak bersama lagi

Lagu ini,
Dengan lagu ini ku ingin memberitahu kamu bahawaku okay
Aku okay

Lagu ini,
Dengan lagu ini ku ingin memberitahu kamu jangan cakap tak boleh

-CHORUS-



So amacam? Best ke? Ok tak best takpe ada aku kesah? takpe.
Kat sini nak selit jugak sepatah dua warkah berlagu pilu buat yang sudi baca.


- Yang mana dah tahap kritikal tak study ke ape ke jangan terus-terusan gitu dong.
- Selamat maju jaya final exam!
- Jangan jadi bodoh walaupun memang bodoh.
- Jadi cerdik sikit walaupun tak banyak.
- Jangan tunggu nak exam je baru jadi baik.
- Jangan emosi sebab takde orang nak kesah pun kan? So padan muka kau!
- Kalau sudi baca blog ni terima kasih kalau tak sudi tak terima kasih tapi sudikanlah klik iklan Nuffnang aku haha!


Sebelum terlupa, ni satu lagi lagu Sleeq [link]. Pun layan. Ok tu je kot. Assalamualaikum. :)


Nota cun saja : Macam mana nak balik ni? Takot oh! :P

4 comments:

Ain Butterscoth said...

weyh
mlm td aku usha blik upsm
ad orang
ko ad x kat situ
weeeeeeeee

dotblogspotdotkom said...

huhuhu layan lagu skali ...huhuhuhu

geeds said...

haha.
gud luck in finals.
selamat ber-study dgn penuh tekun dan tawaduk.
;p

alvin takda rumah harga 8juta story.... said...

studi la sampai lebam..kau akan jaya..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...