Monday, October 26, 2009

Aku pernah ada kawan begini


Assalamualaikum you all? Sihat tak? Kalau tak sihat padan muka *ops!


Ok kali ini kite merepek jom! *macam sebelum ni tak merepek je kan?


Haha yang ni kita merepek cara ringkas.


Kali ni aku nak cerita yang aku pernah ada kawan begini.
Begini yang bagaimana?
Begini yang begini.
  • Dia buat aku menangis sama bile dia ada masalah
  • Dia buat aku rasa aku patut gembira dengan hidup aku
  • Dia buat aku syukur dengan hidup aku sekarang 
  • Dia buat aku tak membandingkan hidup susah aku dengan hidup susah orang lain
  • Dia buat aku lebih berdikari
  • Dia buat aku mengerti apa nilai persahabatan sebenar
  • Dia buat aku rasa yang aku lebih dewasa dari sebelumnya
  • Dia buat aku menjadi aku
Terima kasih kawan. Sekarang kau kat mane hah? Haha!



Walaupun kau hanjeng, aku kucing kita tetap kawan kan? 


Nota kawan : Kawan jangan lawan oh!


24 comments:

tengku ahmad said...

tapi aku ade kawan...
kadang2 ok,,,kadang2 tak..
penat kita bntu die...
tp die xde rase apa2...
sket ati gak..
tp relax, cool, mantain..
sbb aku masi nak kawan ngan die...
bersyukur cos ada gak orng nak kawan ngan aku...
tp smpai bila nak jd cmni??
hipokrit??...
oh shittt...
"ap erti, buat ap syg orng kalo orng xsyg kat kite"...toink"

Privacy_Resident said...

tulah tengku ahmad, kawan ni ada macam2 kadang ada yang kawan nak amek kesempatan je kat kita ada kawan yang betol2 nak kawan ngan kita. kalo tgk balik benda ni memang dah selalu kite dgr. memang skrg dah tak terkejut sgt bile dapat tahu kawan yang tak rapat dengan kite tu adalah kawan sebenar sedangkan kawan yg betol2 kite rapat tu tikam kita dari belakang. itu kan dunia! ;)

miss izan said...

kawan oh kawan...
topex,kite kawan kan? ;P

p/s: nasib la kawan aku ok2 je semua...;)

Privacy_Resident said...

hoho kawan ke? haha kawan la kawan. :P

tengku ahmad said...

aku xkesah arr die nak wat pe kat aku..
tp agak2 lah...
fikir sndiri..
kta kwan, tp sket ati gak..
ntah sapa slh...
tp kalo xwat, sian plak tgk die...
duyaiii..
damn shit!!!!...

Privacy_Resident said...

sape ni?
aku ke? heeeeeee~

alvin takda rumah harga 8juta story.... said...

aku ada kawan...nama dia anjing gila seks...skunk dia dah mati kena bunuh...aku rindu dia!!!!!!!!!!

miss izan said...

arghhhhhhhhhh...
topex kijam!
merajuk 2 jam!

Privacy_Resident said...

gile ko kawan dengan hanjeng!!!!!!!!

Privacy_Resident said...

izan, hehe kite kawan la kite kawan :P

tengku ahmad said...

hahha..
kau lah topek...huhu..
ini kawan aku topek..
tp aku ttp kwn ngan die..
relax je..wat cmbesa..
xpe...tuhan tu adil..
cool kan...

Privacy_Resident said...

hehe.
ingat aku tadi.
cool je.
xpon bunuh je org camtu.
boleh? haha

tengku ahmad said...

gle nak bunuh...
xslsai mslah...
huhu..
xpe2..arap2 die sdr gak ti..
aku sntisa berharap..
aku pun bkn baik sgt...
cehhh
skali kawan, smpai bila2 lah...
hmmm

Privacy_Resident said...

hoho.
sape ni ahmad?
aku nak kenal.
haha!

tengku ahmad said...

haha..
xperlu..
kwn kan..mane leh gtau nma..
ti aibkan die..

cma sje nak cite2 kt ko..
aku ska bca blog ko ni.
tp mlm ni bru trdetik nak komen..
huhu

Rara said...

anjing dgn kucing boleh kwn ke ek kwn?? hehe :D

Privacy_Resident said...

@ahmad, tulah aku pon pelik camne ko leh comment arini apepon thanks sebab sudi baca blog aku hopefully kawan ko tu nnt berubah la :P

@rara, hehe tu dalam gambar tu anjing kawan ngan kucing :P

tengku ahmad said...

haha..
insyaallah..
aku sntiasa mdoakan terbaik tuk die...
yg pnting kawan ttp kawan bebeh..

p/s: aku terharu cos ko knal aku..
hahaha..
popular gak aku ni...
"toink"

Privacy_Resident said...

haha.
xdak hal! :D

eye said...

tu la uniknye kawan..
macam2 ada..ada yg baik n ada yg buruk..
tp rasionalnye,yg baik tu p0n ada buruk dia,n yg buruk tu pasti ada baiknya..ape2 p0n kite sume kawan ^^

joegrimjow said...

2 la namanya kawan
or
sahabat

itik~ said...

sweet~

Anonymous said...

dulu aku pernah suka baca buku KAWAN

fndrocka said...

dulu aku pernah suka baca buku KAWAN

teranonymoues lak..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...