Monday, April 11, 2011

Dapatkan semula gambar atau video yang dah ter-delete dari pendrive, kamera dan sebagainya?


Nah amek kau. Tajuk cam bohodoh sahaja. Bodoh campur hodoh jadi bohodoh la gamaknya?

Pernah korang secara tak sengaja ter-delete gambar/ video dari kamera digital/ external hard disk/ laptop atau PC/ pendrive/ CD/ DVD/ USB Drives & memori kad?

Lepas tu pening kepala sebab check dalam recycle bin langsung tak ada? Memanglah kalau korang delete file dari pendrive & senarai benda yang aku bagi kat atas tu, file yang di-delete tu memang tak kan masuk dalam recycle bin. File-file tersebut akan ke.. Err.. Ntah kemana. Tanya orang lain aku mana tahu.

Jangan risau, sebenarnya file tu ada lagi cuma dia main nyorok-nyorok dari korang sebab dia kecik hati lah tadi kan korang dah delete diorang?! Haa.

Untuk dapatkan balik file-file tu, korang boleh guna software Stellar Phoenix Photo Recovery. Aku tahu software ni je sebab aku guna baru-baru ni. Ada lagi software lain yang korang boleh guna sebenarnya. Tapi apa software yang lain tu jangan tanya aku. Tanya orang lain ok?

Photo Recovery Software

Untuk dapatkan balik file yang ter-delete tu, korang kena guna software Stellar Phoenix Photo Recovery yang di-register. So macam mana korang nak dapatkan yang di-register ni? Aku tak bagi link. Kalau nak nanti tinggal emel ke apa ke kat comment nanti aku bagi. HAHA.

So macam biasa nanti software tu korang tinggal nak on, scan & recover je file tersebut. Jangan risau aku dah try. Memang dijamin keberkesanannya. Selamat mencuba!

## Blog ni blog macam-macam.



34 comments:

Lyana said...

boleh email kat sy juga

[ sHarpEx ] said...

pek. email kat aku!

[ sHarpEx ] said...

pek. email kat aku!

Ejah Khalid said...

tolong email sayaaaaaaa. saya sangat memerlukannya. saya sangat down sebab terdelete semua gmbar :'((((

Ejah Khalid said...

email dekat : khadijahkhalid19@yahoo.com eh tqqq

belut85 said...

minntak tolong admin... aku terdelete sume gambar...adohai... ni email aku...puterax@ymail.com...tq admin...

AkuMasihDisini said...

plz..sy pon nak jugak..tolongla..ni antara idup n mati..plz..email ke..hanis.najwa09@gmail.com..plsss..sgt sy merayu..=''''(

mrsid said...

boleh emel pada saya saifulaffiezal@yahoo.com

Nana said...

saya nak..email saya
nanamrul@yahoo.com
gmbr2 dalam lappy xleh on plak
dalam mamory card dah delete

Anonymous said...

Salam.sy amat memerlukan ni.please bantu sy.tlg emailkan...biaro_774@yoo.com
tq sngt2.

Anonymous said...

Salam.sy amat memerlukan ni.please bantu sy.tlg emailkan...biaro_7744@yahoo.com
tq sngt2.

Anonymous said...

email kat saye juga
tarmiziaman@yahoo.com

Anonymous said...

bos...tlg emel gak...
plzzz...
bume_bb@yahoo.com.my

Anonymous said...

i need the software. nursyifaasyahira@yahoo.com
thanks. :)

Anonymous said...

email to me pliz aleyprienkish@yahoo.com

mRS.JOHN said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

Saya de guna software yg lain gk, dpt gmbr tp xdpt yg sy nk. saya try stellar ni de dpt, dh dpt gmbr die nk key plak...leh tlg ke, whitecandle7@yahoo.com. tqvm

miss syazi aralia said...

nak jg software nih~
tlg sgt2~
sy trdelete pic utk asgmnt yg nk kne anta next week..
perlukan software ni setengah mati~
emel ke : bluedolph_117@yahoo.co.uk
tlg ea~
mekaseh~:D

Anonymous said...

i need it. tolong email ke heedayard_ahmad@yahoo.com. mekasih..

DORAETYA. said...

Saya nak software tu. Boleh email dekat dora_etya@yahoo.com . Thank you :)

Siti Nor Hazirah said...

nk jgkk...emailkan dkt defan_hazirah92@hotmail.com

zahin zaini said...

tolong email ye kat
jar_nie@yahoo.com.my
thanks ;)

nadia said...

pls email to me..very urgent...gurlie0104@gmail.com

tqvm

Muhammad Asraf Jamaludin said...

bro email kat saya plzz.. muhdasraf1981@yahoo.com

Anonymous said...

urgent...
sangat memerlukannya..
pls emel...lavivayana@gmail.com..

afizan mohamad said...

tolong.. tak tahu nak buat apa dah ni. email sy >>> nurizzan27@gmail.com

brotherhb hamdan said...

email kat saya juga pleaseee... brotherhb@gmail.com

poncak said...

Tlg email kt sy gak. Plsss... mohdaffizan@gmail.com

liyana hj ab latif said...

Tlg emaill kat akak bley sb akk pny gamba baby dr lahir smpai skrg dh tdelete.....sdh yg tramat sgt...:( liyana_abdullatif@yahoo.com.my

liyana hj ab latif said...

Tlg emaill kat akak bley sb akk pny gamba baby dr lahir smpai skrg dh tdelete.....sdh yg tramat sgt...:( liyana_abdullatif@yahoo.com.my

liyana hj ab latif said...

Tlg emaill kat akak bley sb akk pny gamba baby dr lahir smpai skrg dh tdelete.....sdh yg tramat sgt...:( liyana_abdullatif@yahoo.com.my

alin marlini said...

salam. boleh tlg email kat kak alin are_lyn79@yahoo.com

Anonymous said...

nak link.
syarifah.nazihah@yahoo.com

juss law said...

tolong email kat saya jusslaw2004@yahoo.com
thanks ya..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...