Friday, February 13, 2009

My First Time.


wahhh gtu.. tgk pd title kan maen lg.. (bg yg tau la psl "my first time" tuh).. hahaa.. ok lupekan awal2 dah nak mncarut. eh2, mengarut la maksud aku.. ok title tuh mksud dye aku ni hah first time memblogkan diri... aku tgk2 balik smua ni cam klaka je.. dats y aku letak nama blog aku nih merepeksematamata.. hah tnye lg! pasal aku nih suke merepeksematamata la.. aduyai.. ni tgk smua aku taip ni pon da mule merepeksematamata dah.. xgtu? papepon blog ni aku wat khas nak cter ape je yg aku nak cter.. bukan ape. smnjak dua mnjak ni bukan maen bosan lg bile on9 coz da xtau nak watpe.. bile on9 je bukak fs, bukak fb, dl mengarut2 ntah ape lg.. huhu so bile dah ade blog nih cam gempak sket duk menaip kletuk kletak kletuk kletak.. org tgk pon cam "jadahnye topex buat tuh?".. haaa xgtu?? huhu ok cukup la wat ms nih ehh.. nnt aku merepeksematamata lg kat cni.. cau bebeh! hoho~

2 comments:

HuRry aDam said...

statement ala2 mak hayam..caras ke nok?

hahahah :P

T.O.P.E.X said...

haha siot je. xtau nak merepek ape dowh~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...