Tuesday, April 28, 2009

bangun pagi [sangat pagi]


dua tiga minggu ni..
topex da pelik.
selalu dye tdo kul 3 4 pagi tapi skrg dye tdo kul 10 or 11 malam..
pastu kul 3 4 pagi mula la terkedek2 bangun coz da tak boley tido.
mata cerah segar bugar semacam.
bagus jugak coz time2 ni la best.
intenet laju wo..
topex pon guna la sebaik mungkin.
tengok itu, tengok ini. (pls jgn pikir topex tgk benda lain bole x)
ahha~
MyEm0.Com
hampeh jugak topex ni bangun pagi2 bukan nak stdy..
huhu~
surf itu, surf ini..
tengok2 jam dah kul 6..
so terus la solat subuh.
bagus jugak bangun pagi2 ni coz takderlah nak terlepas subuh ke ape ke kan. :P
MyEm0.Com
dah abes solat lepak lagi depan lappy.
buat ape lak?
intenet lagi la..
tengok itu, tengok ini.
ahaha..
tengok jam lagi.
hah da kul 7 lebih ni.
nak tido la pulak..
tapi perot lapor.. (ni kes baca post izan la ni)
amek kunci moto, kunci bilik, helmet..
start moto vroom3 (selalu brangan moto topex bunyi camni) pegi KTHO..
heheh~
topex sarapan.. (da 2 ari topex sarapan. semalam ngan alep)
haha pencapaian yang menarik.
MyEm0.Com
kat KTHO makan ktiow goreng + nescafe.
makan sorang2..
sedih ke? (xpon, xheran)
pastu abes makan xsempat abes air lagi bro indon tu da kebetulan lalu terus amek pinggan tu..
(dah abes makan. licin)
nasib baik amek pinggan je kalo amek ngan air2 topex yg xabes minum lagi siap dapat penerajang maut topex la gamaknye.
sambil tu sempat lagi dye tanye "mane kawan lain?" (agaknye dye da kenal ktorg kot coz slalu makan kat ctu)
topex pon jwb "xde, tdo lagikk"
dye senyum sambil cakap "kesian" (hey, abg indon kesian apenye? dah member2 aku tdo lg. xkan aku nak g kejut sekor2 nak teman aku mkan kot)
nasib baik topex cakap dalam ati je. :P
MyEm0.Com
siap2 makan.
balik bilik..
tgk rmate tdo lagi..
slow je topex masuk cam nak mencurik je kat bilik sendirikk..
hehe.. (xmo la kaco rmate tdo sebab topex pon xsuke kalo org kaco topex tdo. pantang ok. haha)
skrg, topex ngadap lappy lagi.
haish bile ntah topex nak stdy ni.
jap lagi la coz topex da ngantok la..
nak tdo jap (kejap je. siyes. haha)
MyEm0.Com
skrg kul 8 kan? ok kejut topex kul 2. kejap je la kan?
haha..
motif post ni xde ape saje nak merepek pagi2.
nak borak2 ngan member semua tido jekk..
hhuhuhu so borak la kat blog ni je sorg2.. (memang best sebab blog ni xde la nak marah, xde la nak kecik ati ngan topex. opss xde kena mngena ngan yang idop ok. yang da mati jangan cakap. takot~..)
MyEm0.Com
eh da panjang da post ni.
sebab tu aaa malas nak merepek ni.
kalo start merepek je mesti nak melalut n xde point.
huhu..
oklah topex nak tdo tau.
jangan kaco.. huhu..



PS: LAPTOP N BLOG TOPEX TEMAN BAIK TOPEX SKRG.. =]

9 comments:

pontianak a.k.a bdk baek said...

topex buncit...
ptt la aku kehairanan nape semnjak duemnjak nie kamu bgun subuh...
hua3~
pepehalpn tq la kjutkn subuh yerk...
nnt ak blnje gule2 20sen..
haha~


p/s:yeye~
esk blik

T.O.P.E.X said...

haha..
izah gemok..
kire ok la aku tlg kejutkn..
heheh~

aku xmakan gula2 20 sen.
kalo nak blanje, atleast kene blanje mcD. tq.

p/s : yeayea.. xboleh balik sem ni. (siot)

luvida said...

adik taufik.
sile study paper kamu ni ye

statistikalistikalistik

T.O.P.E.X said...

ahaha..
ok2 akak..
nak stdy la ni..:P

miss izan said...

ajak la aku teman ko bekfes..
huahahaha...
(lam mmpi lg la kalo pg2 bute cam tu)

aiReen said...

dah jenguk dah!
nak floe pe?
flwernye pe?

atEe said...

ceit.patotla status ym same je manjang.
meroloh rupenye.
wuahaha

T.O.P.E.X said...

izan, sebab tu aku xajak. haha..

aiReen, ambo nok follow demo tapi dok buley.

atEe, meroloh tu ape?
xpaham2..

atEe said...

meroloh=wat taik mate
lam erti kate yg lebih sopan, TIDO ler.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...