Friday, May 8, 2009

Air Haram Macam Tak Haram


Perghhh! Nampak cam air tin biasa je kan? Padahal air ni totally tak halal tau. So kat sini aku saje je la nak bagitau yang bahawasanya jaga2lah korang kalau beli air kat mana2 kedai ok. Pastikan betol2 yang air tu halal coz tau2 je la zaman sekarang ni kan air2 haram ni jual bersepah2 je kat kedai2, pasaraya ke ape ke. So bagitau kat family korang. Jangan terminum air ni sampai dah pening2 lalat baru tau airnye haram dong! Hohoo~

Rujukan : Oh! tidak

p/s : nampak sedap je buah apple tu. ngap3!!.


11 comments:

blackskin said...

memang sedap..haha

tpi x pernah nmpak lgi tin tu...

T.O.P.E.X said...

@5614976753609288358.0
tulah pasal. nasib baik xpernah nampak. kalo nampak mau nye aku da terbeli. hahha~

mamma mia! said...

wargh.. nmpk cam sodap lak kn?? hihu.. pnyamaran btul

T.O.P.E.X said...

@8129386937328616247.0
hoho tau takpe. hihi!

[a.m.o.i] ™ said...

aku penah minum dulu. tapi rasa pahit la dan agak pening lepas minum air tu. ada alcohol dlm tu.haha.

T.O.P.E.X said...

@5830526753222710145.0
sedapka? haha~

[a.m.o.i] ™ said...

@6168502236096965413.0
sedap apanya. pahit siot. sejak aritu aku tak minum dh shandy.haha.

T.O.P.E.X said...

@3558076485319130841.0
ahaha.. len kali cakap kat tokey kedai. "incik, bole cuba dlu tak?"

[a.m.o.i] ™ said...

mmg nak kena pelempang kalau aku ckp mcm tu.haha.

T.O.P.E.X said...

@5923060072582211492.0
haha baru pelempang amoi.
bukan penerajang~

nickzdagreat said...

rasa nya air tu mmg x ada sign halal pun...
then, minum terus pening? i dun think so.. sbb sy minum gak.. acohol contain dia sikit je.. xmemabukkan pun.. tp bg org islam mmg xhalal ler...
rasa dia mmg sedap... n its not a beer pun..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...