Friday, May 8, 2009

Merdeka


Hari ni berakhir suda aku punya exam. So dengan ini boleh la kiranya aku mengishtiharkan yang aku dah pun "MERDEKA!! MERDEKA!! MERDEKA!!". Walaupun lewat dari kawan2 aku yang lain tapi takpe janji aku rase puas ati gak coz dah berakhir minggu exam ni. Masalahnya aku cuti tak lama. 3 or 4 hari je. Huh? What The Fishh! Sabar je la. Sebab? Aku mula short sem 11 hb ni. Barang2 pon aku tak kemas lagi. Entri sebelum ni aku ada cakap yang aku akan pindah koleh lain kan time short sem ni. Fuuhh merasa gak duk kolej lain. Dan dapat la lari dari konflik yang ada kat kolej aku sekarang ni. Banyak hikmahnye mungkin.

Lepas ni aku nak watpe? Kena la manfaatkan waktu2 terluang yang sangat panjang ni (3 hari) dengan aktiviti2 yang sangat berfaedah. Aku tak suka buang masa ni. Ok mengikut perancangan aku, cuti yang panjang ni aku nak tidur je. Hahahaha kan berfaedah tu? Kan3? Asal tak jawab? Oh cakap ngan laptop rupanya aku. Aku rasa makin hari aku makin mereng.. Hahhaa...

Oh ya! Aku ada download beberapa movie untuk tontonan aku sepanjang cuti ni. Tak banyak sangat. Ada la dalam 15 movie je. Ok la tu sehari aku abiskan 5 movie. OK tak? Hahha. Hah seronok juga layan movie sorang2. What A loser! Ahhh pegi mampus! Kalau dulu aku kesah duk sorang2 Sekarang tak lagi. Sorang2 lagi aman bagi aku. Takdenye orang nak kecik ati ke ape ke ngan aku. Hahaha hari2 point yang sama je aku nak citer kat sini. Biar lantak la.

Ni nak citer masalah aku ni. Moto aku (makwe aku) nombor plat dia jatuh la plak. Adeh time2 duit takde ni la dia nak jatuh itu jatuh ini. Tampar laju2 budak tu baru tau. Mungkin dia mara sebab aku da lama tak belai2 dia pancut2 air kat dia kot. Hahaha basuh dia la maknanya. Korang kalau ayat lucah sikit kan main laju baca. Takpelah nanti aku pancut la air kat kau k cik moto.

Ted ada cakap nak datang sini lepas dia abis bercuti nanti. Bercuti kat mana ntah dia ni. Bukan nak ajak aku ke ape ke. Hish nak marah ni. Pastu nak datang sini tak confirm la ape la. Huh hampeh gak ted ni. Datang je la macam la kau ada anak bini kat rumah tu.

Ok sape2 nak teman aku kat bilik aku ni sila datang. Lelaki ke pompuan ke aku tak kesah.. Jangan pondan sudah. Awal2 aku mangga bilik kalau pondan nak datang teman aku.


p/s : kalau ada gak pondan datang...*pengsan*..


10 comments:

mamma mia! said...

waaa... heaven nye da hbs exam. huhu =(

T.O.P.E.X said...

@4216326367537389182.0
hoho agak heaven la jugak.
hahaha tapi sangat sekejap. wuuuu~

aleena said...

waaaaaaaaa abis da..
waduh bile nk 10hb nie.huuu:P

T.O.P.E.X said...

@8045068785016783672.0
tak abis lagi ke? siannye.. hohho~ xpe pasni cuti panjang kan?

Alepela said...

em,aku xphm sgt ape yg ko minx respon 2..tp ble aku bc 2 rase cam xok skt la..sori dude..u_u

T.O.P.E.X said...

@6137381097271047353.0
baca yang mane lep?
ko tgk comment aku ni da tuka wajah.
da jadi threaded comment. ermm paham x? takpe la kalo xpaham. huhu~

Alepela said...

@7970855484949838199.0
oo..abaikan td 2..smart gak komen camni..^^

T.O.P.E.X said...

yeay! nasib baik ko paham. tengkiuuuu3~

aleena said...

topex..yup pasnie cuti panjang:))

T.O.P.E.X said...

@5967460226653772768.0
hoho best la. topex cuti 3 ari je :((

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...