Thursday, May 7, 2009

Tag La Pulak =P


Terima Kasih la kat Izan coz sudi tag aku. Susah2 je =].


What cloth you wearing now?
Tshirt berkolar (betol ke aku eja? haha). Baru balik exam kan =]

What colour is it?
Merah + oren2 tahi manusia.. (erkkk!)

When your last meet with someone you love?
Mak. Lama dah x balik..=[

Do you want to meet him/her again?
Opkos la. Selalu. Takleh selalu takpe janji sokmo.

What the last thing you eat?
Nasi + Ayam KFC (KTHO mari je) wakaka~

Drink?
Fresh Orange bungkus (straw lupe amek tadi) hampeh~

Favourite food?
Puding Gula hangus. (calon bini aku kena pandai masak ni)

Favourite drinks?
Air buah. Jeng4..=P

Favourite colours?
Merah itu berahi. Berahi itu aku..*pengsan*

Favourite place to be?
Bilik air tak kira memana janji aku leh terpekik terlolong mintak tolong menyanyi =]

Favourite song?
Selalu sangat berubah. Ok skrg suke dengar lagu Bencinta dari Faizal Tahir.. Huhu~

Are you happy with your given name?
Erkk! Suka. Tapi orang sebut nama aku xbetol dari Taufik (yang macho) jadi Topex (yang cute) hish aku pon terikotkan diorng da =]

What is the one thing you like to do alone?
Layan Internet. Sampai lupe nak berak. Haish sabo je la..=/

What’s a major fear or yours?
Nak kena kondem sampai mati tak?

Do you know anyone famous?
Kenal. Diorang kenal aku gak kan? Kalau la kenal..*pengsan lagik*

Describe your bed.
Nih ade kat kolej. Boleh kan? Hmmm sangat selesa sampai aku tak sedar aku da tido 14 jam sehari. Bayangkan.. Ok nak tdo jap, jap lagi sambung jawab balik.

What do you carry with you at all times?
Bawak diri. Nak gi berak aku bawak diri. Nak gi makan aku bawak diri. Semua la aku bawak diri aku.

Do you prefer to stand out or blend in
Atas pagar. Ahaha tak tahan =P

What kind of first impression do you think you give people?
Jahat nakal baik hati penyayang pendiam pemalu. [All in 1]

Favorite communication method?
Sekarang pakai UOX so aku cam suke calling2 je tambah lak kawan2 susoh benor nak balas mesejnye. Lembab semacam. Taip pakai jari kaki kot.. =D

What is your hidden talent?
Hidden my talent. Berbakat tak?

Do you own a Bible?
Bible tu camne? Ada kaki ke idong ke mata ke? describe pls =S

Do you have a problem changing clothes in front of friends?
Kawan laki slmber beruk je. Depan pompuan selamba babi je...*idong berdarah*

What should you be doing instead of this?
Donlod mubi sambil tido. Camna? Lu pikey la sdr =P

Who was the last person who called you?
Syolah. Moto rosak sampai nak nangis (janganla Syolah baca ni).

Are you ready?
Jom joget aksi beruk gimnastik.

What is the last gift you gave someone?
Keychain beruang aku kat superkentot (ntah sihat tak beruang aku tu duk ngan dia)

Does everything happen for a reason?
Agaknye la. Dah kalo takde sebab masakan aku emosi pokok bergoyang kan? =)

Do you consider yourself to be a nice person?
Penat wat baik kat orang ni..*makan hati ngap ngap*

Have you ever pierced your own body part or that of someone else?
Kalo ada kenapa? Nak gak?

Do you cry in front of your friends?
Pernah dulu tapi tu kawan sialan..*pejam mata*

Would you die to save the life of someone you dearly love?
Ya. Jasa dia tak terbalas.

do you have any married friends?
Ada je. Cepat la citer ape kes malam pertama?..*idong berdarah lagi*

Do you like thunderstorms?
Takot. Jangan dekat ngan aku time2 camni nanti kene peluk. Ahahaha~

What was your first job?
Bakar kandang babi.

What’s the strangest thing that’s happened to you in the past week?
Aku belikan air nenas untuk orang yang tak hendak. Pelik kan? Terhegeh2 betol. Akak KTHO la ni punye pasal suro belikan utk dye. "Akak KTHO, dia tu anak orang kaya mana la minum air nenas murah2 ni tambah lak aku yang beli".

You have a crush, don’t you?
Ade. Takde. Ade. Takde..*blush*

Who?
Kau. Hahha..*guling2*

Do you talk a lot?
Ya dulu. Tapisekarang aku try la nak diam. Cakap byk2 kang ade jek yang terasa itu la ini la cam pompuan..(yang terasa tu lelaki la kot?)

Who was the last person you talked to in person?
Roomate aku. "AF ni bla bla bla bla"

What are your plans for the weekend?
Tido. Ni je duk dalam kepala setakat ni..=P

How much money would it take for you to give up the internet for a year?
Bak sejuta.

Where’s your ideal marriage location?
Atas langit. Macam duk kat kayangan..*dongeng*

How long have you known your best friends?
Ade ke? Ntah takleh jawab. (dulu boley jawab skrg da tau ati budi)

What are you listening to?
Sambil taip ni sambil dengar aku menaip. Jap nak kentot jap.. (hah ok skrg dengar bunyi kentot)

What was the last thing you laughed at?
Tak ingat. Semalam kot time makan kat kedai shamsul ghau2 ngan shapex sal n wan.

What do you wish you were doing right now?
Tido dalam aircond. "pengetua kolej, 2nd year nnt aku taknak duk dalam bilik xde aircond. panas".

What musical instrument do you wish you could play?
Gitar. Nanti 2nd year aku blaja la. Kot.

If you could speak any language, which language would you speak?
English. Sekarang cakap English cam cakap tamil je aku ni.

People I would like to tag?
Malas la nak ngetag2 ni.

p/s : Nak tido ni. Esok baru nak bangun =].


2 comments:

T.O.P.E.X said...

soalan.

T.O.P.E.X said...

@5453598968668730913.0
jawapan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...