Friday, May 8, 2009

Award La Sangat



1. Copy badge "2009 Cute's 3logger Award" di atas untuk diletakkan di blog anda. Haha walaupun da banyak yg bagi award. Nilah award yg pertama aku post kat dalam blog aku. Motif? Takde motif..=]

2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda. orang yg bagi award ni adalah. Aleena. Saya kenal dia tak? Tak kenal. Hahaha kenal kat blog je so taktau nak terang lelebih pasal dia ni. Aneway thanks Aleena!

3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya (anda di-tag)


1. Aku Lelaki. Hahaha.
2. Rambut aku itam. Hahaha lagi.

3. Aku minat warna merah. Sebab merah tu berahi so berahi itu aku. Haha.

4. Aku ensem. Kan? Apa? Tak ensem? Ok! Aku cute. Thanks!

5. Aku suka converse. Selalu kalo keluar mesti nak masuk butik CONVERSE walaupun tak beli pape. Janji dapat tengok. Wakaka~
6. Ada moto LC merah. Tenggiling merah namanya.
7. Suka tido. Kalo ade pertandingan tido sampai mati bagitau aku ok!
8. Suke kondem orang len. Nak wat camne da terbiasa tapi gurau2 je. [agaknye la gurau]

9. Sekali benci maka infinitilah benci itu.

10. Cepat berpeluh. [aku rasa aku ade hyperhidrosis. Redha je la dugaan]


Nak lebey bikin sendiri la =]


4. Anda perlu memilih 6 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda.


* izan
* atee
* alep

* kak zura
* mamma mia!
* nur hana
(aku amek rawak je ni. Bantai je kalo korang nak gak award ni.)

5. Jangan lupa untuk melawat blog mereka dan meninggalkan komen yang menyatakan "anda telah di tag - sila layari blog saye untuk mendapatkan award anda". Terima kasih!
Ok dah beres =P

p/s : Camna kali ni aku leh post gak award ni? Award sebelum ni aku wat tak endah je. Haha..


8 comments:

aleena said...

ur wlcme:)

T.O.P.E.X said...

@1760719906593886637.0
nanti bagi lagi haha~

-WaN- said...

erk..award lagi..hebat2 ;)

zura razak said...

yeay..dapat award..
(best ek?)bestlaaaaaaaaaaaaa

T.O.P.E.X said...

@7933335905399315926.0
ahha..
award tak chantek.. hikhik~

nur hana said...

huhu..
toPex meh sini aku kasi Tau sama kAmu...
actually .. aleena ni bbf aku...
merangkap clssmate aku since form 2 till form 5...
dia ni memng advance skit.. maju ke depan[suka la 2 aku puji]
aku pun get confius cam na dia leh follow ko dulu b4 akU.. hahahahh....

nur hana said...

correction~
bff bukn bbf....
hukhukhuk...~

T.O.P.E.X said...

@676327964898562967.0
waaahh..
dari kecik ko kawan ekk..
haha tulah pasai.
mungkin sebab aku ni glamour.
haish ntahlah..
haha~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...