Sunday, May 3, 2009

Pening Dan Malas


Selamat tengahari (terpaksa akui da tengahari), hari ni baru je nak bukak buku untuk prinsip ekonomi islam. Hmmm banyaknya kena baca. Camne nak abeskan kalo camni? Malas betol nak baca. Aduyai2.. Hoho.. Korang2 da balik rumah ke? Best la korang yang da abes exam. Aku ada lagi 2 paper termasuk ngan paper esok ni (Prinsip Eko Islam). Tengok la jadual exam aku tu. Tak tipu kan?.. Siyesly jeles ngan korang yang da abes exam. Tapi nak wat camne da korang memang gile memang exam korang takat tu je.. Huhu..

Blog aku ditimpa masalah. Pergi mati ngan masalah tu aku da settlekan. Tapi ada beberapa post kene delete. Thanks kepada yang da baca post tu dan thanks juga kepada yang tidak membacanya. Sayang korang lebih.

Exam aku last 7 hb ni. Tak sabar dan takot jga. Sebab? Nih semua subjek membaca kot. Kau ingat aku minat ke nak membaca ni. Kalo korang minat membaca subjek2 ni memang aku respek siap tabik spring kat korang. Ada ke yang minat? Sila angkat tangan. Ada ke yang angkat tangan. Memang sengal kalo ade. So bila da abes exam nanti aku still tak bole balik. Sebab? 10 hb kena kosongkan bilik. Lagipun 11 hb aku kene pindah gi duk kolej lain. Free lak tu. Tapi untuk short sem je. Hampeh. Huhu.. Tak sempat banyak mana aku nak enjoy da kena start short sem 11 hb tu. Hampeh lagi sekali. Kan? Shitto jugak la.

Abes bila masa aku nak boleh balik ni? UKM ni memang pelik sikit. Ada ke patut bagitau yang short sem diwajibkan bagi pelajar ekonomi last2 minit? So macam2 masalah aku dengar kawan2 aku dapat. Nasib baik aku memang da rancang awal2. Hoho.. Pil perancang? Oh takde kaitan. Seterusnya 15 sampai 20 Mei nak kena join program anak angkat. Kat mana? Kat pahang. Adeh tempat tinggal aku gak. Aduyai lain kali leh tak wat kat lain kalo nak aku join. Kat paris contohnya. Boleh? Oh thanks je la coz aku da tau memang tak bole. Kedekkk (bak kate izan). Izan, belanja aku makan pasni coz aku promote blog ko nih. Aku tak terima jawapan tidak dan ape saja yang membawa erti yang sama waktu dengannya. Thanks awal2.

Malas da nak merepek sebab aku tau takde sape nak baca ni coz korang biasanya takde benda2 lucah mesti baca sikit je kan? Kalau bukan jangan la terasa. Ahha. Dah la nak gi mandi (kantoi tak mandi lagi). Lagipun perut aku da menyanyi lagu tomok - rindu terhenti. Hoho motif lagu ni? Sebab baru2 ni kan tomok da menang so saja la nak selitkan sikit. Tomok da banyak berubah. Hahha.. Kalo ko sengau2 lagi cam dulu pun konfem ko akan menang gak tomok. Tapi menang dalam kategori siapa keluar paling awal la. Haha~

Ok mandi. Makan. Dan study. Study? Ahh bohong la.


p/s : ada sesapa sukarela nak belanja aku makan tak?

8 comments:

miss izan said...

aku nak blanjeeee...
dapat naek moto topex free2 je...
hahaha

p/s:tapi make sure,hotel betaraf 50 bintang k,n aku nak tye sket belanje tu ape?
=P

T.O.P.E.X said...

50 bntang? jgnkan bintang, bulan pon aku bagi. haha.. blanje tu sejenis binatang berkaki empat bersuara merdu.

zura razak said...

a'ah la..tetibe lupa blaja kat skolah apa perkataan 'BELANJE' tu...sorila ek..kalau binatang bleh kot kiter bg kan izan?

T.O.P.E.X said...

betol la. belanje tu kecik2 macam kambing kaki empat. cepat la cepat la~

zura razak said...

ok..akak nak g main bowling kat midvalley..sorang2 je lepas kelas ppi isnin nie..nak join?jom..

T.O.P.E.X said...

maen boling sorg2.. ahaha siannye.. jom la maen boling sama2 kat fesbuk :))

zura razak said...

ye la...nak release sesuatu yg dah pasti(bkn pekse)=P

T.O.P.E.X said...

@6254331083121675127.0
yelah akak ni baru nak tunjuk muka.. haha~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...