Monday, May 4, 2009

Renungan Bersama


Salam sihat dan baik sahaja. Hahha.. Hari ni nak kongsi satu ayat ngan kamu2 yang sudi membaca. Huhu.. Sementara menunggu otak ilang tension ni baiklah aku merepek di blog ini saja. Hoho takde sape nak marah kan? Kalau ada pon tak ape cuma aku nak cakap awal2 ni blog aku dan bukan kepunyaan kau, keluarga kau dan seangkatan dengannya. Huhu. So biar lantak aku nak merepek ke aku nak post ape saja yang aku rasa aku nak post kat sini ok. Kalau kau suka kau komen, kalau kau tak suka kau boleh komen gak. Jap aku abiskan post ni then aku publishkan pastu kau boleh komen ye. Apapon kepada yang sudi melihat blog ni aku nak ucapkan terima kasih. sayang korang lebih.

Ayat yang ingin dikongsi hari ni adalah..


"Mengalah Sebelum Kalah Ibarat Mengalah Untuk Selamanya"

Tak perlu terangkan ayat ni aku rasa sebab semua yang datang jenguk blog aku adalah yang cerdik pandai dan pandai berfikir kan? Hehh so boley fikir la kan? Kalau tak dapat gak maksudnya boleh la YM aku. Takde ID aku? Takpe boley klik je kat ikon YM yang ada kat tepi blog aku ni nanti automatik keluar aku punya YM. Huhu..


p/s : aku nak sambung membaca lagi ni. Sat lagi exam. Takmo mengalah sebelum kalah eaaa.. =]


12 comments:

joegrimjow said...

mmg kene lebey bab2 camni

miss izan said...

go topex! go topex!
aku sokong ko dr belakanggg...
hehehe

T.O.P.E.X said...

joegrimjow, apakah yg lebih? hoooo xdapat tangkap :P

izan, ahha.. terima kasih kepada peminat yg sudi menyokong saya dari blkng depan tengah dan sebagainya. jgn putus2 undi saya ok!

Anonymous said...

encik taufik oii..
saya bersetuju dgn ayat tu sbb sekurang2nya kita kena melalui sesuatu perjuangan sblm mengetahui kita kalah atau menang kan?
setuju x?
setuju x?

p/s:bersemangat plak aku!

miss izan said...

da macam tomok la pulekkkkkkkk...
taip afundi masuk T.O.P.E.X. ke 33393..
hahahaha

eh2,af la plakkkk...
oiam kan da abessss...

T.O.P.E.X said...

Anonymous, setuju2.. haha nasib baik anda paham so xpayah la saye menerangnye kan ? huhu~

miss izan, haha.. yelah tu.. jgn lupe undi nnt aku masuk. nak lagu tomok baru? hahaha~

[ sHarpEx ] said...

afundi masuk T.O.P.E.X
sending..
sending..

ceh..RM20 kredit aku kena tolak..ganti balik weyh!!

T.O.P.E.X said...

wahhh nanti aku menag satu juta, 200 untuk topup kau ya..=P
tapi skrg ni undi la lagi :)

Anonymous said...

erm..pengaruh media massa..
nak AFMASUK BORIA bleh?hahaha

T.O.P.E.X said...

jgn sebut pasal boria. kenangan pahit tu.

zura razak said...

ok..ok dah tak sebut

shakinah said...

sedey wehh!!
jahat kau.
buat aku menangis even tak kenal.
hee~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...