Thursday, June 11, 2009

Result Sem 2 Tahun 1


Akhirnya segala persoalan mengenai result telah terjawab.
Alhamdulillah =]
Terima Kasih Tuhan.
Aku Redha dengan apa yang ku peroleh.

Dalam pada itu, aku tertanya-tanya, bagaimana agaknya result "kelawar malam" yang pernah memaki hamun aku di chatbox aku. Gayanya marah. Sebabnya? Oh kerana aku sibuk membuat entri mengenai jadual exam aku dan sebagainya yang berkaitan dengan exam aku. Kenapa agaknya itu menjadi penyebab untuk sang "kelawar malam" memaki hamun aku? Hahha~

Tetapi untuk pengetahuan "kelawar malam", aku sudah pun tahu siapa anda. Terima kasih kerana memaki aku. Dan terima kasih juga kerana sudi menjenguk blog aku ni.

Untuk pengetahuan "kelawar malam" juga. Aku masih lagi runsing memikirkan, mengapa aku langsung tidak terasa dengan kata-kata anda. Boleh tak anda terangkan kepada aku kiranya kita bersua. Hehee. Doaku mengiringi mu. Semoga memperoleh result yang cemerlang. Weeee~

Kalau nak cantik, nak hensem, nak elok di pandang mata, hati janganlah busuk =].




7 comments:

Siti Nursyahidah Mohamad Khalil said...

kelawar malam tu suke awak kot dik ;p

haruan tasek said...

becinta dengan kelawar malam nie

aken_surf said...

kelawar mlm...nme pn dh evil...msti jht kn...sabar byk2...dlm dunia ni mmg byk org yg dengki

zura razak said...

sabar ye taufik..
oh ye,result amacam?ok?akak alhamdulillah..better then sem 1

xuen adyla said...

sinis tu
anyway since u have a gd result
congratulations

tiQa said...

tahniah.:)

░♥si lampu neon♥░ said...

heh sape la kelawar malam tu weh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...