Wednesday, November 3, 2010

Boling dan tekniknya.


Assalamualaikum. Selamat pagi. Dah Solat Subuh belum?


Pukul 8 pagi jap lagi aku ke MidValley. Tujuan asalnya nak tengok wayang bersama adik-beradik UPSM aku. Nak habiskan masa bersama malumlah dah tua-tua ni nak habis semester 1 dah pun. Nanti semester 2 ramai yang mula praktikal pulak. Aku pun praktikal. Kat sini.



Tapi rasanya macam tak jadi lah nak tengok wayang. Sebab kalau pergi tengok wayang, just pergi duduk dalam wayang diam-diam nak borak pun payah. So kami decide nak pergi main boling. Bolehlah seronok melompat sana sini sikit. Ish tak senonoh.



Aku dahlah tangan bangku. Kalau kaki bangku tak pandai main bola. Tangan bangku kiranya tak pandai main boling kiranya. Eleh aku tahu mereka pun tak berapa nak pandai main boling. Mengaku jelah. HAHA.



Nah kat sini ada video teknik main boling. Nanti kira praktikkan sama-sama ok? HAHA.



Nota boling: Nanti pukul 3 petang ada entri pengakuan kisah aku menjadi peragut. Entri itu kisah sebenar aku. Jangan lupa baca.

5 comments:

maya.sumaiyah said...

sangat beraksi! aku nak jage longkang je. mane tahu korang baling msk longkang. aku tolong sambung korang baling je. ok! haha

Privacy_Resident said...

@maya.sumaiyah
HAHA ko duk je dalam longkang tu. Senang! HAHA

iEn said...

bleh laa bagi laki aku tgk tips ni..

♥CIK SHA♥ said...

nnt jgn lupe amik gambo ko baling bowl tu masuk longkang tau..hoho...

nadey said...

xleh bla smpai tgk utube nk main bowling ahahhahaha klako

aku tensen main bowling sbb dorg2 dok usha bontot akak yg mantap ni...aishhh malu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...