Wednesday, December 8, 2010

Wou! BlogLarian terbaik!


Walaweh baru berapa hari aku join BlogLarian dah nampak dah hasil yang memberansangkan! Memang berbaloi-baloi ni. Jomlah wei blogwalk dengan BlogLarian! Senang nanti nak tarik trafik ke blog korang!



Memang tak rugi korang join BlogLarian. Kau tengok bawah ni aku kongsi gambar menunjukkan referrals tertinggi memang BlogLarian! Tak percaya tengok gambar bawah ni!





Haaa betul tak betul? Jomlah join BlogLarian! Aku kongsi pun untuk kebaikan kita bersama wei. HAHA. Jangan cakap aku tak ajak!


# 10 haribulan ni result keluar wei!

16 comments:

Ainismaira said...

wee.. mmg best kan.. err2 10hb result ape.. saye pn tggu result 10hb ni.. hehe.. gdluck :)

Ainismaira said...
This comment has been removed by the author.
FareedSairi said...

Thanks kongsi. nak letak kat page testimoni BlogLarian tak?

lg satu, kalo nak lg best, kene sama2 promot link senarai. kalo 1 rumah promote camtu, hasilnya adalah kumulatif :)

Privacy_Resident said...

@Ainismaira, hahaha best kan? Result exam la. UKM! Hoho~

Privacy_Resident said...

@FareedSairi, oh kalau betul letak kat testimoni BlogLarian memang best lah! :D

Pasal promot link tu betul jugak. Nanti nak buat untuk kebaikan bersama! Thanks Bro Fareed Sairi! :)

JRY said...

pasni blog aku plak jadi referrer utk blog ko. jap aku linkkan blog ko dlm entri tu hahaha

biskut said...

ok lha tuh lau ade cara nak upkan trafic..leh semangat skit.teruskan...

.:Farah Liyana:. said...

hye awk!
sy share entry awk kt sni ye
http://sishopaholic.blogspot.com/2010/12/bloglarian.html

SyahmiFikri said...

waa.. tak reti nak join cmner weehhh.. adoyaii

♥CIK SHA♥ said...

bloglarian??ape tu weh??

Privacy_Resident said...

@JRY, walaweh thanks wei! :D

Privacy_Resident said...

@biskut, agak lah. bersemangat seposen ni! :P

Privacy_Resident said...

@.:Farah Liyana:., share lah takde hal! Thanks :D

Privacy_Resident said...

@SyahmiFikri, syahmi aku dah bagi link kat entri tajuk "BlogLarian". Senang je wei join la! :D

Privacy_Resident said...

@♥CIK SHA♥, wei joinlah bloglarian ramai dah join!

FareedSairi said...

terima kasih, sudah masuk dalam testimoni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...