Monday, March 30, 2009

putus kawan.


mula2 aku kenal ko.
dalam hati (ahhh kau nih bukan bagus sgt. asal ramai sgt suke kawan ngan ko? aku benci ko)
itu dlm hati.
tp depan kwn2 aku yg len (wahh bagus la dye nih. dyelah teman. dye leh teman ko time ko sedih, time ko gembira, time ko bengang n ape2 je lah)
tp tuh smua hipokrit time tuh.
sebab bg aku, awal2 aku kenal ko, mmg aku xde rs suke nak kenal ko.
xde rase nak kawan ngan ko pon sbnrnye.
sorie la kalau ini mengguris hati kau.

2 3 mggu lepas tuh aku cuba gak nak kawn ngan ko.
aku cuba baik2 ngan ko.
tp xboleh.
xtahan lama.
lepas 2 3 mggu tuh aku dah lupekan ko.
aku mmg xnak tgk ko pon.
rase benci aku membuak sgt.
sangat2!

lamaaaa pastu aku da xamek tau pasal ko.
xusik langsung ape je brita pasal ko.
kalau kwn cter psl ko, aku wat dekk je.
mampus la. aku kan xnak tau psl ko.

detik berganti saat.
saat berganti minit.
minit berganti jam.
jamberganti hari.
hari berganti minggu.
minggu berganti bulan.
bulan berganti..
dahlah2! brapa byk nak berganti nih.
lari berganti - ganti pon xbyk camni.
da lama aku xamek tau pasal ko tetiba kawan aku cuba gak nak rapatkan aku ngn ko.
aku malas nak hampakan dye so aku wat2 la baik n senyum2 n cuba la dekatkan dr aku ngan ko balik.
hasihh ko nih mmg la nyusahkan aku.
time tuh aku cam bengong je coz hipokrit konon2 suke kenal ngan ko.
sabo je la~

tapi..
xlama lepas tuh timbul rs minat lak kawan ngan ko.
mmg betol kate kawan2ku yg laen.
ko mmg teman yg baik
ko xkan lari kalau aku ade mslh.
ko slalu je teman aku.
time aku sorg2.
time aku sedih.
time aku marah ke.
bile aku nak ko, ko mesti ade utk aku.
aku terharu~
aku pon mula la rapatkan dr ngan ko.
ko lah yg terbaek kononnye time tuh.

tp yg xbaiknya ttg ko nih.
ko nih bukan nak tekankan aku pasal blaja.
ko asik nak ajak aku main.
smpai aku lupe psl blaja.
aku nih kan sorg yg semulajadi "rajin" blaja.
bile kenal ko, makin tambah "rajin" aku dibuatnya.
kadang2 aku lsg xsentuh buku.
24 jam kalau bleh nak ade ngan ko je.
yelah kan~
ko yg terbaek bg aku time tuh.

itu la silap aku.
aku terlalu taksub kawan ngan ko smpai aku lupe exam da makin dekat.
smpaikan mid sem nye exam pon aku jwb cincai.
sebabnye? sebab aku xtsdy.
aku slalu ngan ko je smpai xsempat nak stdy.
tp xpe, kononnye aku tetapkan dlm hati lepas nih aku blaja je n aku cuba utk renggang ckit ngan ko.
ckit je ok. kononnya xnak renggang terus coz takot ko kecik ati ngan aku.
haish sabo je la lagik~

tp pas mid sem tuh aku still lg xleh renggang ngan ko.
ko tetap gak nak rapat ngan aku.
aku da pk lain da kat ko.
"ko nih biar betol. gay ke hape?"
haha tp aku cuba sorokkan takot ko kecik hati.
lagi skali aku kene sabo~

smpai skrg.
ko slalu je ggu aku.
1st paper aku utk mid sem tggl lg 20 hari.
tp ko tetap gak ggu aku.
kalau aku xlayan ko, ko kecik ati.
terus ko diam je.
nak xnak terpaksa gak aku layan ko.
haish ko lagik.
ko je la manjang~

tp hari nih aku da tekad.
nak xnak aku terpaksa gak buang ko dr idop aku.
kalau bukan utk selama2nya pon, utk sementara nih jadila.
janji ko lenyap utk bg aku peluang stdy utk final nih.
hari nih, aku nak buang ko.
buang ko jauh dr idop aku.
jaoooooooohhhhhhhhh2~
sebelum tuh aku nak ucap kat ko.

mintak maaf kalau ape yg aku buat nih mengguris hati ko.
mintak maaf gak kalau ko rase dipergunakan. (mmg aku da pergunakan ko. jujur!)
selamat tinggal. (utk sementara mahupun utk selamanya)
terima kasih sebab jd peneman aku selama nih. (aku xhargai sgt)

sudahla. aku mls da nak tgk muke ko.
pergi2!!

*UNINSTALL COMPLETE"

SELAMAT TINGGAL DOTA

ps : nnt kalau aku rase nak maen ko lg aku install ko balik ekk. muah2~

5 comments:

Alepela said...

tidakkk~~~~~~~~~~

adaliciOus said...

hahahaa...DOTA pun ada yg gay ye.
gdluck!

T.O.P.E.X said...

haha mane ade.
tuh saje je ayat tuh.:D

gudlak juga kamu. :D

[ sHarpEx ] said...

tidak!! nape ko buang kwan kita??
sian kat die..
ko xpikir ke die yg temankan ko tyme ko xley tido?
tyme ko tensen..tyme ko busan..tyme ko gado ngan awek..ceh..smpai ayi ko..isk3..

T.O.P.E.X said...

haha dye da bukan kawan aku lagi.
stakat ni la.
ulang.
stakat ni.

nnt aku kawan la balik ngan beliao~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...