Wednesday, June 3, 2009

Stadium Sultan Mizan Runtuh


Lama tak mengupdate blog. Takde apa nak dikarutkan sebenarnya. Kali ni pun takde ape sangat nak cakap.

Tadi tengok shoutout my fren kat YM. Tertulis "woi!! stadium terengganu runtuh tadi!!"
Aku pun BUZZ!! Tak puas hati lagi aku sound "Runtuh? Penipu besar!!" Dia tak reply. Hehehe aku pun senyum puas sebab kononnya dapat mendiamkan dia kononnya.

Ni hah baru jap ni aku terbaca memang
Stadium Sultan Mizan dah runtuh. Apa nak jadi?
Stadium 'tercanggih' di pantai timur tu dah menyembah bumi pada usia yang terlalu muda. Tiada kemalangan jiwa dilaporkan.

Ni ada serba sedikit gambar yang dicilok dari Asscrewz.com
layan~


OMG! OMG! (T T)





Gambar Sebelum Keruntuhan





Gambar Selepas Keruntuhan





Runtuh Dan Runtuh Lagi



Hmm itu sahaja untuk hari ini. Esok nak balik rumah. Pertama kali balik pahang naik my tenggiling merah. Doakan keselamatan aku sepanjang perjalanan ok. Terima kasih.

p/s : Teguh bangunan manakan sama teguhnya pendirian.




9 comments:

xuen adyla said...

hati hati tau cik abang
kang kalau jadi pape kang bersawang pula blog ni

k joke je ni
wish ya ok and safe

T.O.P.E.X said...

@8059564859156486979.0
weeeeeeee~
xsangka ada orang snggup berkata begitu padaku.
rasa terharu.
thanks :P

Fadhlah said...

dah 2 hari dah bangunan tu runtuh....tp sebab takder mangsa..diorang buat do no jerk..yang terkorban hanya sebuah keta kancil...nasib la saper letak keta tu kat situuu

miss izan said...

kem salam pada omak nye eh topex..
mintak2 tenggiling merah ko bergerak dgn kelajuan yg seswaiii.

Dana Telco said...

gedong runtuh lagi?

-WaN- said...

lepas ni ape lagi yg nak runtuh plak....?

Monkey D Luffy said...

ko tak tgk lagi versi katun dia?

hahaha

~~faizatul akma~~ said...

kpd yg berkenaan,sile ciptakan bhn yg bermutu utk wat bangunan,selain mereka cipta bangunan yg berbtk moden,kajilah dari segi struktur dan tahap kestabilan bgnn tersebut..ho3x~~tp actually mereka xslh pon..pihak yg tertentu,pkir2xkanlah..di harap pade mse dpn xberlaku kejadian yg xdiingini lg..kih3x~~~no offence juz pendapat jer~~(maaf kpd sesape yg berkenaan sekiranya pendapat ini tidak bnr dan bertentang dgn mne2x pihak..kesulitan amatlah dikesali~~hu3x~~)

haruan tasek said...

ini projek masyukk nie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...