Thursday, October 29, 2009

Express update!


Selipar Warna Coklat.
- Hey Encik Selipar, aku dah tambah geram kat kau ni. Malu je cover-cover awek cun pandang masa turun motor, tup-tup pijak lantai kafe terus menggelabah babi puyuh nak jatuh! Malu aku kau tau dak?
- Nanti aku tinggal kau, aku bawak Encik Selipar Putih je kang mula la kau merajuk.
- Nak kene buang ke?

*dari kamus dewan.
selipar - sejenis alas kaki, capal, selop; ~ Selipar jepun diperbuat drpd getah yg mempunyai tali berbentuk "v" dan hujungnya dikepit antara ibu jari dgn jari kedua (ketika memakainya).



Pakcik Guard
- Sorry lah pakcik saya bukan taknak berhenti dah pakcik keluar dari pondok tu lambat sangat so saya mampu angkat tangan je sebab kalau saya brek nanti mahunya terangkat Encik Alep yang duduk kat belakang tu.
- Lain kali Pakcik jangan jalan terhegeh-hegeh macam penagih lagi ye?


Nuffnang
- Korang sayang aku kan? Aku pun sayang korang sayang ke?. So sebab korang sayang aku, korang klik la iklan Nuffnang aku ok. Sian aku. Haha.
- Encik Nuffnang pun cepatlah naik nilai tu. Haiyo penat tunggu kau ni.
- Tak lupe, korang punye Nuffnag aku akan klik lebih-lebih lepas ni (lepas ni ok sebab esok aku ada exam oh!)


Exam!
- Untuk paper esok, doakan aku wokey.
- Paper esok paper Mikro II. Susah macam tahi. tahi susah ke?
- Exam kul 12 tengahari :)


MuniMuni
- Kenapa sudah tidak berblogging lagi oh?
- Tak mahu cakap banyak sila lihat sendiri kat sini.
- Sedih sebab selalu baca kot. Hoho.


Nota ekspres : Study ekspres-ekspres boleh?

11 comments:

maya.sumaiyah said...

aku rase kalo ko brek dua2 x terangkat..
dua2 berat..oppss

bungachengkeh said...

lately aq tgk ko rajin bebenor update blog ek
bagos la
ahahaha

mukasurat17 said...

hahahhahahahahahahahahaaaa...
diskriminasi warna kulit pun berlaku pada selipar...

miss izan said...

sungguh express!

deko! deko! deko!

*motip?

nadiayaya said...

gud luck!!!
aku pon sedey mun tibetibe delete blog die
T_____T

nadiayaya said...

gud luck!!!
aku pon sedey mun tibetibe delete blog die
T_____T

Frodo Baggins said...

woiiii hantu jerr ko suh aku click blog tu!!! cissss .. rasa nak sepak jerr ngan sipar jepun buruk ko tuh! arghhhh tensenn!!!!


walaupun hidung aku dah berdarah ~ aku nak wish gud luck gak tuk koh! susah2 tahap vavik pun kene gak ko jawab!


>>___________<<

Rara said...

gudluck exam ehh.. :D

et said...

hoho..jgn campak selipar tu..bjase byk..wuwuwuuu~~

err..kalu ucap gud luk skrg, sempat x? heee~~

Ain Butterscoth said...

PASAL PAK GAD AKU XBLH BLAH
WAKAKKAKA..........
DA BYK KALI KNE TIPU DGN AKU PAK GAD PAK GAD TU SEMUA. PADAN MUKA. WEEEEEEE......

fndrocka said...

nak naik nuffnang kena hupdate berganda-ganda ar.dan yang best jugak.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...