Thursday, October 29, 2009

Linkin Park versi yakin dan baru.


Yahooo! Dah habis satu paper! Haha macam dah habis exam pulak.


Hasil pergaduhan antara aku dan paper Mikro II tadi menyebabkan aku biol dengan mata yang berpinar-pinar. Perlawanan yang sepatutnya berlangsung dalam masa 2 jam 30 minit itu terpaksa aku habiskan dalam masa 2 jam. Memang tercirit.


Setelah sedar dari lamunan mimpi, sekarang aku bangkit menjadi semakin merepek kat sini. So untuk menyegarkan balik kepala otak yang tengah serabut *serabut kenalah cukur kan? macam tahi ni, kita layan sebuah video klip  terbaru dari penyanyi berbakat besar. Dengan lagunya ENUM NUMB versi baru~


Berikan tepukan gemuruh!! *clap-clap!





Baiklah. Sekian sahaja untuk video pilihan hati hari ini. Jangan lebih-lebih ha tiada unsur yang tidak elok ingin ditengahkan. Hanyalah sekadar pemangkin hidung berdarah sahaja.


Yang penting niat murni oh. Tak dapat masuk takpe janji dapat hiburkan juri.. Hahha!


Nota Numb : Jangan sampai mati nikmat gembira..

4 comments:

alvin takda rumah harga 8juta story.... said...

wakakaka...sedap gila lagu tu...dah maca bahasa thai pun ada...

lokman@keme said...

koonnnfidennNN!!!

mmg die mcm tu ke atau ak yg nmpak die mcm cikpon

fai('',) said...

nTah...aku pon x thu...

nadey said...

akak dh tgk ni lame dh
stat akak tgk ade mariah kari xreti bi nyanyi lagu cant live without u....

btw laki ni mmg muke yakin gile semangat!!!!!!!!!!!yeahhh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...