Sunday, November 1, 2009

200 Through My Window



Assalamualaikum. Macam biasa nak tanya dulu semua-semua ni sihat ke tak? Ok kalau tak sihat bagus. TAHNIAH diucapkan. *lariiiiiiii~


Dah lama tak update blog ni. Blog-blog korang pun tak sempat nak menyinggah. Kenapa? Sibuk sangat study maklumlah exam-exam ni jadi Nerd la sangat. Wahaha.


Terima kasih walaupun tak update blog, ada jugak yang masuk blog ni dan bertambah terima kasih kepada yang sudi follow. Kali ini aku takde paksa-paksa atau merayu mereka-mereka ini memfollow blog ini ok. Tak percaya boleh tanya diorang. Huhu. Dah cecah 200 followers blog ini walaupun mereka sekadar follow je tapi tak komen dan tak baca pun blog ini *ada aku kesah? ops!



Terima kasih sebab sudi follow!!


Ok cukup pasal followers. Seterusnya nak kongsi lagu-lagu ini. Wahwah kali ini nak kongsi 4 lagu. Lagu apa? Lagu Through My Window yang iklan kat TV3 tu. OK lagu tu ada nyanyian Bunkface, Shila One In A Million, Tomok (versi melayu) dan last sekali nyanyian Akim AF, Mila & Dafi (bergabung!!). OK walaupun ada sebutan diorang yang masih tak betul (aku tak tau, kawan aku yang power english yang cakap) tapi ok la buat-buat hilang boring. Jom layan.





Bunkface - Through My Window 






Shila One In A Million - Through My Window
 





Tomok  - Through My Window (Malay Version)



Akim, Mila & Dafi - Through My Window




OK lepas dengar boleh download yang mana berkenan di hati. Rasanya sesiapa yang guna Internet Download Manager boleh download terus dari flash player tu kan? Ada keluar kat atas flash player tu rasenye. Oklah kalau takde, boleh download kat bawah ni aku sediakan link download. Enjoy it! Thanks.


JOM DOWNLOAD!!


Ok cukuplah setakat ni. Lepas-lepas ni kita merepek lagi. Cau bebeh! *pooft*


Nota Through My Window : Baru belajar-belajar letak lagu ni kalau salah mintak ampun k! 


11 comments:

maya.sumaiyah said...

......................

......................

......................

hah..aku da cmment

alvin takda rumah harga 8juta story.... said...

******************************************************************************************************************************************************setuju tak???

itik~ said...

dye nak suh kumen blog dye,tapi ta nah lak nak kumen blog org
ahaks~~

alvin takda rumah harga 8juta story.... said...

aku suka bunkface punya versi..sbb tu la yang asal...yang lain tu sibuk jer...huahuahuahuahauhaua...bunkface takda plak sibuk nak nyanyi lagu tomok...

[a.m.o.i] ™ said...

awww. tak penah follow blog neh. vley?

[a.m.o.i] ™ said...

awww. tak penah follow blog neh. vley?

[a.m.o.i] ™ said...

awww. tak penah follow blog neh. vley?

[a.m.o.i] ™ said...

awww. tak penah follow blog neh. vley?

fai('',) said...

haiyoo...ade idm pon xgne sbb xle download...haha...
haha...comment kt cni jele....
smbong stdy blek....

joegrimjow said...

wahh
da smakin bertambah2

LuVidA^^ said...

tak ley pong nk donlod? huu... cari lam u tube je la..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...