Sunday, October 18, 2009

Jangan rindu ok!


Halo hai. Tadi pagi dah update blog. Ni sekali lagi update. Bila nak dekat dengan exam ni rajin pulak nak update blog. Macam dah pandai sangat la pulak kan?


Jap lagi pukul 10 malam naik bas gerak ke Terengganu. Tujuan nak tengok tempat-tempat untuk program kelab akan datang. Program bulan 12 ni. Kena survey awal-awal oh! Takut nanti kang jadi lain pulak kalau bikin last minute.


Hai chewah chewah.. Survey kena awal eh? Kalau exam tu? Kena study awal-awal ke last2 minute? Hah kau pikir la sendiri. Jangan sampai aku lempang diri sendiri ok!



Tuttttttttttttt!!! *haish bebudak sekarang!


Doakan aku selamat sampai. Pasal penginapan kat sana? Oh tidur dalam khemah pun ok what?! Tak payah la nak mengada-ngada nak benda selesa je selalu kan? Kadang kena rasa jugak hidup macam Orang Utan Orang dalam hutan maksud aku. Wahaha!


Kepada rakan-rakan yang rajin menjengah blog ni *Bajet ada yang nak baca blog kau? janganlah rindu aku sangat. Sebab aku tak rindu pun korang. Haha jahat la pulak.

Alamak aih! Kalau ye pun rindu janganlah buat kad ada gambar kau ni!




nota jalan-jalan : ada orang suruh aku tukar link? Kenapa? Takok ke nama blog ni merepeksematamata? Wahaha!

6 comments:

miss izan said...

rindu dahhhhhhh ;(
topex cepat la balikkkk...

joegrimjow said...

rindu jugak la
kurg sowang....

et said...

hek3..muge selamat2 saje..^^

rindu? err..mungkin~

Da' daffodil D said...

hey, thanks sbb follow. nak follow jugak boleh? hehe.

ps : lempang kang budak tu. haha

alvin takda rumah harga 8juta story.... said...

mesti rindu ker??

Kerja keras adalah energi kita said...

regard
know from blogger Indonesia
This is my first blogger to make the comment and please come back greetings and congratulations and success

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...