Friday, October 16, 2009

Korang PEMALAS kan?


Salam pagi semua. Senyum... Senyumm.. *serius memang buruk korang senyum, so tak payah senyum please!




aku suroh senyum, bukan takotkan aku!!



Haha pagi-pagi dah nak cari pasal.


Ok sekarang aku nak merepek lagi pepagi ni. Macam biasa aku tak tidur lagi ni. Oh lepas ni bila aku kerja, aku nak mintak shift kerja malam je sebab siang aku nak tido. Boleh? So majikan-majikan luar sana, sila sediakan shift kerja malam ok? *kerja kilang je kan ada shift malam-malam ni? Taknak!




Merepek kali ni kita cerita pasal PEMALAS. Korang pemalas ke rajin? Sila angkat tangan kalau malas. *Ok jangan bodoh sangat sampai betul-betul angkat tangan ok!



haish kucing pun angkat tangan ke?


Ok aku tau ramai yang tak angkat tangan sebab memang MALAS taknak kene bodoh kan?


Ok apepon aku nak cakap kau memang MALAS.


Sebab apa? Ok kalau aku bagi sebab ni korang jangan nak bagi pelempang maki aku pulak ok! 


Tengok-tengok! Kawan kita tu dah siap sinsing lengan baju nak lempang aku! Haish ni yang teman malas ni yob!



jangan lempang akuuuu!


Dah kenapa nak marah-marah kalau sebab yang aku bagi ni memang kena dengan tahap kemalasan korang tu. Ayoyo lepas ni matilah ramai yang dah taknak follow blog ni. *perasan blog ramai follower tapi komen tetap 1.5 je. Ops boleh ke ade perpuluhan?


Ok nak tahu sangat kan kenapa aku kata korang ni PEMALAS?


Sebab dia... Eh jap! jap! nak tanya dulu.


Korang boleh tak TOLONG BASUH BAJU AKU YANG DAH 3 BALDI tak basuh tu?





See???!! Kan korang memang pemalas?! Aku mintak TOLONG pon tak boleh...




lariiiiii!!! sebelum kena maki!


nota malas-malas : ok aku basuh baju sendiri sebab korang memang malas!

13 comments:

Na Shari said...

Bukan taknak tolong...Tapi baju sendiri pun ada lima raga tak basuh :)

joegrimjow said...

meh la nak basuhkan

Ain Butterscoth said...

hok aloh
die yg pmalas
ngate orangggggggg

norsmiley said...

byk cantekkkk! hahahaha..
=P

Paan said...

Malas ah nak komen.

Privacy_Resident said...

asal paan? haha

LuVidA^^ said...

baju i pon da 2 baldi.

mmg la kite same2 pemalas =p

The Hobbit Frodo said...

aku mg malas.
aku angkat tangan.
nak kene kata bowdow pown x kesa
sebab aku mmg malas


>>_____<<


tapi aku budak baixxx. cukup lah tu

aDaH^_^CiK* said...

owh..3 baldi kecil ke besar..?

geeds said...

haha.
selamat bsuh bju SENDIRI.
lol.

alvin takda rumah harga 8juta story.... said...

aku benci hari isnin...

zaira fitrah said...

hoho.. bila ko mls, automatik aku jd mls.. errkk???

miss izan said...

PEMALAS!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...