Thursday, December 31, 2009

Baru itu ini dan segala.


Awal-awal ni aku nak bikin satu entri tahun baru. Tinggal beberapa jam je lagi kita boley say GOODBYE kat 2009 dah. Yang diGOODBYEkan adalah 2009. Kenangan-kenangan segala 2009 tak boleh tinggal. Pahit ke manis ke bawak bersama. Haha.

Tahun baru ni nak bikin azam baru. Azam itu rahsia. Yang penting harap azam baru jadikan aku seorang yang baru.

Tahun baru ni nak tukar handphone baru. Sesiapa tolonglah bagi aku handphone baru. Dah penat nak pinjam handphone baru orang. Nak ada handphone baru sendiri. Oh ni masuk dalam list azam gak boleh?

Tahun baru ni nak dapatkan result baru. Result baru ni nak kena lagi bagus dari result lepas. Biar baru biar gempak.

Tahun baru ni nak tambah kawan baru. Kawan-kawan jom jadi kawan aku. Kita jadi kawan baru. Tapi lepas kawan terus jadi kawan. Jangan lupa aku.

Tahun baru ni ingat nak duduk bilik baru. Penat dah duk bilik ni. Haha. Tapi apakan nasib kat sini jugak la kot.

Tahun baru ni nak cari kekasih baru? Eh aku ada kekasih lama ke? Hehe. OKlah nak pi sambut tahun baru tapi tak tahu kat mana.

Jangan lupa kalau ikutkan kosmo, sejam lepas kul 12, kiranya kul 1 pagi la. Start gerhana bulan. OK lepas dah sambut tahun baru, dinasihatkan buat solat hajat. Mari sama-sama saksikan.

Nota Baru : Dah set dah pendirian baru. Kalau betul mulut kata sama-sama, biar hati dan kelakuan pun gerak sama-sama. Sekian. :) SELAMAT TAHUN BARU.


5 comments:

oh nada said...

jom tukar hp baru sama-sama!

.b.e.d.d.y. said...

tukar hp azam pertama?
menarik
:D

miss izan said...

selamat tahun baru ;)

farhana said...

Hai Topex :)
happy new year....

alvin takda rumah harga 8juta story.... said...

selamat tahun baru
baru aku perasan
aku tak penah ada azam baru sejak tahun 1999
sbb azam tahun 1999 pun tak tercapai lagi...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...