Monday, December 14, 2009

Update lama tak cerita kedai kopi.


Cerita kedai kopi. 0h 0h cerita kedai kopi. Hajat nak nyanyi lagu cerita kedai kopi tapi tak tau lirik.
Dah lama tak merepek. Dah lama tak update blog. Dah lama. Dah lama! Dah lama!! Kan?
0k pegi mam sama itu sudah lama tak update tak merepek tak itu ini dan lain-lain. Biar kita main update ekspres pulak.

1) Cuti.
Sekarang semua sedia maklum waktu cuti kan? Tapi aku tak balik rumah lagi. Ada kerja. Ada hal. Ada komitmen. Ada keperluan. Ada kehendak. Kena selesaikan.

2) IJN.
Institut Jantung Negara. Jap lagi pergi sana. Teman kawan. Ayah angkat dia masuk sana. Doakan segala 0k. 0k?

3) Kawan.
Ada kawan duit. Kawan duet. Kawan mulut puaka. Kawan penakot nak terus terang. Kawan pandai luah kat facebook je.

4) Siti Tenggiling.
Cik puan siti tenggiling asik sakit je. Pancit dah dua kali. Pancit lagi sekali dalam minggu ni memang aku kawen lain!

5) Blog.
Komitmen untuk blog ni dah tak tahu ke mana. Adakah aku tidak akan merepek lagi lepas ni?

6) Semester baru.
Dah nak dekat. Result sem lepas pun dah dekat. Pengsan!

7) Lesen.
Lesen ntah bila nak sambung asik malas je. Sampai sudah nak pegang L je ke?

8) Masalah.
0h biasalah masalah. Titik.

Nota comot serabai : update guna phone. Kalau hodoh sila maki. Terima kasih.

6 comments:

maya.sumaiyah said...

nak cmmnet cket..
cter r pasal awek ko lak..
bukan awek moto ko tuh...
hahaha

i'm shin... i'm inesen said...

ringkas.. padat.. chomel... hehehe

teruskan hidup!

Privacy_Resident said...

Maya. Awek jadahnye. K0 kal0 xtaw cter jgn bikin cter. D0sa.

maya said...

eh...dose eh..hahaha...

muhammad arrabe' said...

eloklah jangan merepek. hehe..
hmm. biasalah tayar pancit, cuma yang tak tahan nak bayar rm9 untuk tiub.
lagi geram, bila ada paku atas jalanraya. memang sengal.

kata privacy resident tu pedas tapi benar. huhu

YobSumo said...

lesen L untuk lembu ya?

Lembu dah educated, taknak bawak orang dah.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...