Friday, January 22, 2010

Aiman - Cinta Terakhir.


Selamat pagi. Selamat pukul 4.48 pagi (Ikut jam laptop aku ok).



Hari ni masuk hari kelima MITRAD. (Sila rujuk entri lepas) [link]. Macam-macam ada woh. Berbaloi-baloi. Ok tinggalkan MITRAD jap.


Sepanjang berhari-hari ini. Macam-macam kisah cinta aku dengar. Sedih la. Suka la. Gembira la. Haish macam-macam. Nak join sekaki pun tak sempat sebab banyak sangat versi kisah cinta kawan-kawan ni. Ah apa-apalah moga bahagia je! (Ayat cam jeles sebab takde awek. Boleh?)


Apapun nak update blog lelebih dah takde idea. Takde benda sangat nak dikongsi (Padahal banyak entri tergantung-gantung dalam kotak draft. Taip separuh. Save. Pastu abaikan.) Haish blog merepek je pun. Why so serious kan?


Untuk kawan-kawan yang bercinta mari sini Brother Privacy Resident nak kongsi lagu sama-sama layan sama-sama jiwang. Lagu pun sedap ni. Goreng ke rebus ke kukus ke semua layan. Mari cepat.


Aiman - Cinta Terakhir.





Lirik Aiman - Cinta Terakhir.


Kau cinta pertamaku
Kau cinta terakhirku
Tiada apa yang bisa
Menafikan kasih kita

Kau ayu di mataku
Satu antara seribu
Tiada tara di dunia

Korus
Mungkin kan terputus di tengah jalan
Mungkin kan terlerai tanpa ikatan
Usah ragu dengan takdir

Kau ayu di mataku
Satu antara seribu
Tiada tara di dunia

Ulang korus

Mungkin kita kan berbeza haluan
Berakhirnya cerita percintaan
Segalanya ketentuan Tuhan

Ulang korus

Lagu/Lirik: Hafiz Hamidun
Artis: Aiman




Nota Cinta Terakhir : Harap-harap tak putus tengah jalan. Aku ni perangai tak elok.. Hmmm...


2 comments:

nuRuLain_zAiNi said...

my favourite song..

aleena said...

best gak ye lagu nie bile layan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...