Friday, February 5, 2010

Blog aku tak hensem.


Assalamualaikum. Waalaikumussalam. (Bagi salam sendiri jawab salam sendiri. Sah senget!)

Hohoi semua. Pehabaq (Apa Khabar?). Manyak sehat ka? Bagus.

Rasa macam nak mengadu pasal blog aku ni. Aku rasa blog aku ni tak hensem la. Kan? Ke aku silap? Rasa dah betul dah. Camne nak bagi blog jadi hensem eh? Biasa orang cakap kalau tuan blog hensem, blog dia memang tak hensem. Adoi susah la camni. Patutlah blog aku tak hensem. Haha.

Blog hensem tu macam mana? Macam ni. [link].

Tak hensem gak ke? Ah tak kira bagi aku tetap hensem. Suka blog camtu simple present tense sangat! Suka!

tuan blog luriahk tu tak hensem. Memang la blog dia hensem. Hmmm.. Tuan blog luriahk, boleh ajar aku pasni camne nak jadikan blog aku sebegitu rupa? Jangan kedekut sangat. Kau dah la tak hensem, bila kedekut kang bertambah tak hensem pulak. 

Nota hensem : Tuan blog luriahk jangan ambik hati. Mulut aku memang cibai ;)

3 comments:

Mitsuo said...

pergh..

template lama la encik topex. agak leceh pakai template lama ni sebenarnya sebab tak banyak widget bleh letak.

tapi nak ajar bleh je, design layout bleh lagi ajar. bab2 html, aku tak expert sangat lor.. yg simple2 punya html tau la.. huhu

i'm shin... i'm inesen said...

terus shin insap jap... lantas berkata kata dalam hati..

biarlah blog x hensem ker.. x cantik ker.. yg pasti blog tu inesen ngee.. mcm shin nyer.. hik hik

good moaning tuan tanah...

i'm shin... i'm inesen said...

terus shin insap jap... lantas berkata kata dalam hati..

biarlah blog x hensem ker.. x cantik ker.. yg pasti blog tu inesen ngee.. mcm shin nyer.. hik hik

good moaning tuan tanah...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...