Wednesday, April 21, 2010

Plagiat oleh Cik Adik Manis.


Suatu masa dahulu ada manusia hantar mesej kat aku. Kat facebook. Dia tak add aku. Dia just mesej je.


Boleh pulak macam tu kan? Kesian aku. Kan? Kepada Cik Adik Manis, terima kasih sebab baca blog aku yang merepek ni. Cik Adik Manis, kalau awak baca ni, harap awak paham ya. ;P

Nota Plagiat : Korang kenal tak dia? Bak mai link blog dia kat aku wei..


13 comments:

TuN Zarie UTaMa said...

ada caranya kalau nak trace dia.... haha

Privacy_Resident said...

camana? Aku ni dahlah buta IT.

gmah said...

aiseyman... lek2 letak rr link blog yg kne rompak tu an..aku pon pernah rompak gak.. tp aq perompak beradab, letak blk link rumah kne rumah tue..supaya kne rompak lagik skali ngan org laen..muehehehe..

:P

eh, alang2 aku dh kat sini, boleh aja x cmne cara nk join geng bloger???

dh puas aq meroyan, xjmpe2 nieh.. sedih aku.. and lagi satu, dah lama aku join nuffnang, afa fasal duit aku masih rm00.00 ??? gile kentang tol arh!!

xpernah merasa tabung nuffnang nie..

psstttt tuan blog, hulurkan pndapat&ilmu&pape jelah utk bantu aku.. muehehe.. :)

mekasehh..

violetless said...

camna ko tau ko kena plagiat tapi ko tak tau sapa aa??

no wonder ko disable highlight suma..

izan salleh said...

hoi! pencuriiiii.

-->aku tolong cakapkan bagi pihak tuan blog.

Kapten said...

mcm baik pun ada
tp x nak bg lak kan
haha

Privacy_Resident said...

gmah, pergi je kat gengblogger.com ok? Daftar situ. Then nanti tiap kali ko update blog, bila ko masuk gengblogger ko boleh ping entri yang baru ko update tu. Pergi cuba cuba try test ok? ;)

viotless, sebab dia cakap camtu?

izan salleh, haha bagus la ang nih! ;P

Privacy_Resident said...

kapten, macam baik. tapi dia ni baik kot cuma tak tahu sangat adat berblog :P

Anonymous said...

w0it adik manis..k0 igt flirt2 cm2 dh kre bg0s kew? nyampah t0l aku ngn p0mpuan gedik cmni..bg jela link k0,,aku tw k0 msti dh byk kne puji ngn f0llower k0 kt bl0g k0 psl k0 gne ayt2 tuan rumh ni,pas2 k0 ngaku k0 yg wat kn sendri..then ble tk0t tuan rumh nie trace,tr0s k0 mitk halal cpt2..dsr pencuri bangang!!! pas2 nk malu2 lak..mse k0 curi ayt die xmalu plak..dh la curik sume..xnk bg kredit..bangang + bahlul = ms0k kandang hanjeng..kalu xde ayt nk wat bl0g,,bek xyh wat lgsg.*tetibe jah nk em0.em0 ke tidak??.ad aku kesah!!!

Kyuubi_85 said...

eh, ada plak sampai mcm tu? ish3

lokman.keme said...

boleh je trace ni pex..ade kekdahnye

mish.qist™ said...

kahkahkah..ini sgtsgtsgt best.
peminat setia kaw le tuu.

best pe.
plus lagi kalo cun.

teehee :D

amoi said...

totally agree with ANON. huh! menyampah gler aku baca msg2 adik manis tu. tak tahu ke plagiat tanpa kredit tu sejnis jenayah cyber? :geram:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...