Wednesday, August 4, 2010

Gunung Stong, Kelantan


Aku akan berangkat ke Gunung Stong, Kelantan malam ni. Siapa tak kenal Gunung Stong? Kesian. Aku pun tak tahu Gunung Stong. Ni myfirstime first time aku nak pergi sana. Mulanya aku sangkakan Gunung Stong itu Gunung Sotong. Citpodah. Aku google la 'Gunung Sotong'. Pastu aku tekan image sebab nak tengok gambar Gunung Sotong. Bengong betul bila ntah wujud Gunung Sotong!
 
Nasi Goreng Sotong! 
Wei aku cari Gunung lah! Bukan nasik!

Sotong Kailan? Haha.

Kerabu Sotong. Sengal~

Sotong Goreng Tepung.
 
 Paul Si Sotong Kurita!
 
Dan juga 'Sotong'. Cis!

Ini gambar-gambar dari Google untuk Gunung Stong. Bukan Sotong. Bodoh lah!
 

Cantik kan pemandangan dari atas (dua gambar akhir) tuh! Perform! Perform! Heh.

Doakan aku selamat sampai & selamat balik. 4 hari ni! ;P
 
Nota Gunung Stong : Jangan pancit ye! ;P


4 comments:

cikWawa ORKID said...

well..ak nk berlagak..ak dah smpai punck gnung stong lpas SPM lg..haha...air terjun cntik...klau dah smpai pncak,if ko x naik ats batu bsar tu lom consider ko kt puncak ah..nt try ah cr nme ak kt pokok atas batu tu klau ada lg..hakhakhak

maya said...

kat dlm air terjun tu mst byk sotong.. hehehe

ketingting said...

entry pasal gunung stong ke pasal sotong? hehehe!
btw tanak cakap pasal gunung stong, tak pernah sampai lagi.
tertarik kat sotong goreng tepung tuh... aduhhhhhhhhhh!
sedapppppp!!!

@ku d! sin!e said...

gud luck smpi puncak...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...