Sunday, August 15, 2010

Ramadhan & Amaran.


Ujian Allah di mana-mana. Tak kira tempat, masa, umur dan segalanya. Contohnya tragedi di Jasin. Puting beliung atau angin ribut kencang yang melanda Bazaar Ramadhan di situ salah satu ujian yang Allah turunkan.

Video selepas puting beliung Bazaar Ramadhan Jasin.


Berita lanjut di Harian Metro.

Moga ini serba sedikit membawa kita kembali semula ke jalan yang sebenar sekiranya tersasar. Amin~

Nota Bazaar Ramadhan: Sekarang pukul 7.40 pagi tapi aku dah rancang awal-awal dah nak beli apa kat Bazaar Ramadhan nanti! :)

4 comments:

mizzbutterfly said...

i follow u...kalo nak jadi tuh...jadi jugakkan...

♥CIK SHA♥ said...

terok eh??nanti aku nak tanya adik aku la..die dok kat jasin..kot2 time tu die g bazar tu kan..real sket cite aku dengar..

kuasa Allah..bile2 masa tanpa warning Dia akan tunjuk..maybe ade somthing yang tak kena mana kita nk tahu kan??Allah je tahu..

syafiq daud said...

http://www.youtube.com/watch?v=eJoKpvSW9YY

ni masa dia kejadian

ketingting said...

ada dengar dengar, kalau hujan, ribut, puting beliung dll kat tempat seperti pasar malam, bazar ramadhan.. tu tandanya amaran, sebab selalunya peniaga sebuk meniaga dan lupa nak jaga solat. tu pasal la. tapi wallahualam :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...