Friday, October 29, 2010

Gaming campur telefon bimbit dari SONY!


Aku ada kawan yang gila Guinea Pig (Baca: Babi) punya minat game. Kadang-kadang dia kalah sikit dia jerit "Aukkk aukk aukkk!!" macam anjing kucing mengawan. Bila dia menang dia jerit "Yeah yeah yeah!!" macam orang mengawan. Haish!

Disebabkan dia gila game sangat-sangat, kadang-kadang awek dia mesej dia tak balas. Tak perasan. Bila awek dia call dia wat dekkkkkkkkkkkkk je. Tak heran. Sampai ada kes member aku gaduh dengan awek sebab game. Payah.. Payah.. Kan?

Masalah dia kat sini. Pakwe tu nak main game. Pastu nak balas mesej awek lagi. Nak angkat call. Mana sempat. Nanti main-main pause, main-main pause hilanglah feel dia. HAHA.

Oleh itu, syarikat arwah atuk aku (SONY) muncul dengan produk terbaru. SONY telah gabungkan teknologi gaming dengan telefon bimbit! Walaupun dah lama dah khabar angin sok sek sok sek pasal perkara ni. Akhirnya terjawab jugak persoalannya. Ia dipanggil SONY PLAYSTATION PHONE!

 
 Gambar smartphone ini masih dalam bentuk prototaip (Prototype).

SONY PLAYSTATION PHONE bakal guna sistem operasi terbuka. Android 3.0. Kira ini berita baik buat korang yang minat game dan sekali gus ada awek selalu nak call or mesej! Nanti jangan lupa beli satu untuk aku! Berita lain boleh rujuk sini.

Nota SONY : Maafkan saya atok -_-"

2 comments:

nadey said...

COOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL wowwoow aku gile game gak!!!!

emm seyes kawan akak pon gadoh sbb dota....pkwe die dok main dota 72 jam tanpe henti ...xg kelas bagai!!!!!

♥CIK SHA♥ said...

ohhhh..SONY tu atok kau..boleh nak mintak phone free 1 tak??kui3..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...