Thursday, October 7, 2010

Maher Zain live @ MHI


Maher Zain. Semua sedia maklum suara beliau ni superb merdu merdi merdan dan yang paling penting pengisian lagu beliau.

Ramai yang excited bila dapat tahu dia datang Malaysia. Korang tengok betapa excited Wardina ni hah! HAHA. Layan~



Ok sangat kelakarlah pulak Wardina ni. Terlebih excited! HAHA.

Nota Maher Zain: Imej baik memang orang ramai minat apa? Kan?

Nota Zain: Agaknya orang yang nama Zain kat belakang ni memang ada bakat menyayi? Ziana Zain? Anuar Zain? HAHA

Nota Aku tak Zain: Entri ini aku setting post pukul 10 pagi. Masa entri ni keluar aku tengah test kot. Doakan aku yaw!

8 comments:

Eyda Sheyda said...

gud luck on ur test ya..

btw maher zain mmg best~!

koru said...

ahah...excited gila^^

Privacy_Resident said...

@Eyda Sheyda
Maher Zain rawk! HAHA

Privacy_Resident said...

@koru
Ahaha kelam kabut habis semua benda pun dia je yang nak tanya! :P

maya said...

menyayi menyayi menyayi menyayi menyayi menyayimenyayimenyayi menyayi menyayi menyayi menyayimenyayimenyayi menyayimenyayimenyayimenyayimenyayimenyayimenyayimenyayimenyayimenyayimenyayimenyayimenyayimenyayimenyayimenyayimenyayimenyayimenyayimenyayimenyayimenyayimenyayimenyayimenyayimenyayimenyayimenyayimenyayimenyayimenyayimenyayimenyayimenyayimenyayimenyayimenyayimenyayimenyayimenyayimenyayimenyayimenyayimenyayimenyayimenyayimenyayimenyayimenyayimenyayimenyayimenyayimenyayimenyayimenyayimenyayimenyayi.. heh

++ikhwan zayana++ said...

kalau zanariah zainal abidin
yg ko panggil zana zain tu
kire pandai nyanyi gak ler kan:P

Privacy_Resident said...

@maya
Budus Budus Budus Budus Budus Budus Budus Budus Budus Budus Budus Budus Budus Budus HAHAHA

Privacy_Resident said...

@ ikhwan zayana
Ok yang ni terkecuali sebab dia tak pandai menyanyi pun! HAHA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...