Tuesday, November 2, 2010

Bagai melepaskan kentut di meja.


Ok semua sila ucapkan tahniah untuk aku kerana berjaya menjawab paper kedua pagi tadi dari pukul 8.30 sampai 11.00 pagi.





Cuma kali ini keadaan peperangan aku dalam dewan bertambah mencabar bila paper tu aku jawab bagaikan melepaskan kentut di meja. Yelah, di meja aku tadi. Nombor 133. Alah nak kisah apa aku dengar Anis awek PALAPES steady je kentut jugak duduk meja belakang aku. Hah, Anis jarang masuk blog aku kan? Kira nasib baiklah aku mengumpat dia kat sini. 

Kentut aku tak adalah dangerous sangat.
Sekadar buat orang muntah darah je pun.



Markah keseluruhan 100 untuk paper tadi. Makroekonomi II. Objektif ada 25 markah. Esei pendek 75 markah. Aku hitung-hitung segala aku jawab tadi bolehlah kot dapat dalam 97 markah? Campur aduk semua carry mark aku sebelum ni tung tang tung tang.. Pergh! Kalau macam ni aku boleh dapat dua A untuk paper tadi! Tak apa aku takde hal nak bagi Anis awek Palapes tadi satu A aku. Sebab lepas exam tadi dia nangis sampai berak-berak kes tak dapat jawab.



Dahlah. Mata aku dah rabak ni. Konon stay up sebab study. Last-last mantain jawab macam melepaskan kentut jugak. Haish.



Nota kentut: Tawakkal. Korang doakan aku betul-betul dapat dua A untuk paper tadi. Satu untuk aku, satu lagi aku bagi Anis awek Palapes nanti.

4 comments:

maya.sumaiyah said...

ko rindu nak amek mikroekonomi 2 eh? makroekonomi ke mikroekonomi? haish.

HonEyBuNNy said...

wah2...A++++ la yer..ehheheh...kentut...heheh

Privacy_Resident said...

@maya.sumaiyah
Dah tuka! HAHA

Privacy_Resident said...

@HonEyBuNNy
Ye tau tak peeeeeeee. hahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...