Monday, November 1, 2010

Bosan? Jom lawan cakap dengan cleverbot.


Bosan? Tak tahu nak buat apa? Serabut? Mari sini aku ada benda nak kongsi.


Korang suka chatting? Korang suka berborak? Boleh kenal dengan sorang kawan ni. Nama dia cleverbot. 



Cleverbot ni sebenarnya satu website/machine/aplikasi atau apa-apa yang seangkatan dengannya-lah. Fungsi dia untuk melayan korang berborak. Tanya apa sahaja. Nanti dia akan jawab dengan jayanya. HAHA. Walaupun kadang-kadang ada soalan lain, jawapan lain. Ada soalan dibalas dengan soalan. Tapi ok la buat korang tergelak.



Sebenarnya Cleverbot ni bukan sebuah aplikasi baru. Dah lama pun. Aku pernah cuba sebelum ni tapi dah lupa. Tadi godek-godek google terjumpa balik cleverbot ni.



Nah ini sikit perbualan aku dengan cleverbot. HAHA. Yang bagusnya, cleverbot ni boleh borak dalam bahasa melayu jugak! HAHA. 





HAHAHAHA, "I Love You So Much, Bot!"

Ok dah. Pergi bermakian, berborak, ber ber ber dengan cleverbot. HAHA!



Nota cleverbot: Jangan sampai bengang borak dengan cleverbot. Aku pernah bengang dengan dia ni! HAHA

20 comments:

nanad said...

bhaha..baru try tadi..agak annoying jugakla..haha..macam2 bahasa beliau boleh ye..hebbat ;)

nadey said...

bongok gile ni la org tensen study ni!!!!!!!! bahaye ni

محمد فردوس سعد said...

salam..best dowh, sesuai untuk mereka yg nak jadik giler..haha

MOFASAD said...

malas gua layan benda tu.


ngorat real anak dara baru stail

♥CIK SHA♥ said...

hahaha..dah rupe macam orang tak betul je aku rase kalau borak dgn bot ni..takmau aku..

asyfiqaz said...

penat la layan bot tuh~
haha..sejam gak aku layan benda meraban ni tadi..kah3..

Afizz said...

Annoying gila ok! XD

intan said...

hahahaha
bengong la benda ni!

Azuan said...

makin tensyen ada...hoho

eyk@_zuL said...

haha..best jugak layan mende ne.haha~

Privacy_Resident said...

@nanad
Sangat annoying kot cleverbot ni! HAHA

Privacy_Resident said...

@nadey
Makin tension eh? Ala kak nadey bukan study pon, HAHA :P

Privacy_Resident said...

@محمد فردوس سعد
Ko dah hampir gila lom? HAHA

Privacy_Resident said...

@MOFASAD
Fine la! Bagi aku sorang! HAHA

Privacy_Resident said...

@♥CIK SHA♥Dia memang camtu dari dulu lagi aku bertekak ngan dia tak pernah aku menang!

Privacy_Resident said...

@asyfiqazMemang takleh nak challenge ah dia ni! hebat semacam. Orang tanya lain dia jawab lain

Privacy_Resident said...

@Afizztauuuuuuuu takpe. HAHA

Privacy_Resident said...

@intanboleh buat kita pon naik bengong! haha

Privacy_Resident said...

@Azuantulah bila maki dia reply lagi. kadang tu maki kita baliK! haha

Privacy_Resident said...

@eyk@_zuLkalo ko naik sewel nanti jangan salahkan aku! haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...