Tuesday, November 9, 2010

i - city, Shah Alam ada lembu dan zirafah.


Terlebih dahulu. Jaga-jaga entri ini ada banyak gambar. Banyak ke? Berapa ketul je pun. HAHA. Jangan sampai rabun. Kredit kepada Cik Sitio (Sony Ericsson Satio) kesayangan (SILA KLIK). Sayang ke? Dengar kata terbiar je atas almari Cik Sitio kau tu? HAHA.



Ini bukan dari Cik Sitio.
Ini dari fotomedia.


Semua sedia maklum pasal i-city kan? Dah dua entri dalam blog ni pasal i-city rasanya. Entri teringin (SILA KLIK) & entri i-city | peta | gambar. (SILA KLIK) Boleh baca sana.


i-city, Shah Alam semakin maju sekarang. Baik dari segi lampu-lampu semua mahupun dari segi bayaran masuk. Bukan main lagi dulu percuma, tak lama lepas tu mula kenakan bayaran sikit sekarang bayaran mahal nak mati! Haish.



Nah sekali lagi aku kongsi peta untuk ke i-city.


Mungkin sebab mereka dah naik taraf i-city tu sekarang. Dah tambah macam-macam lampu dah. Haa yang ni nak cerita ni. Diorang dah letak Zirafah & lembu bercahaya sekarang. Mungkin dah lama kot. Cuma aku baru tahu kan? HAHA. Susun atur segala macam lampu warna warni tu pun dah diubah. Dah tak serabut sangat bagi aku berbanding dulu la.


Sekarang layan gambar.






Untuk gambar seterusnya ni jaga-jaga ada lembu, zirafah & santa claus yang berkawan baik melintas!






Lembu hitam putih ni pemalu sikit. Dia nyorok belakang pokok!

Ho! Ho! Ho!!




Bayaran parking hari biasa RM5. Hari Sabtu, Ahad & Cuti Umum Rm10! Haaa ambik kau mahal tak mahal? Kalau korang parking jauh-jauh sebab tanak bayar pun, ada satu kawasan untuk bergambar dengan dinasour, katak, harimau, belalang, burung, rama-rama, tupai, babi (Ok tipu! Babi tak ada!) kena bayar untuk masuk. Kalau korang ada kupon yang diberi masa korang bayar parking tu, boleh ditebus lah. Tapi kalau tak ada kupon tu, sila bayar ye nak masuk RM2 seorang! Haa.

Ok dahlah. Aku rasa entri ni agak panjang ke bawah sebab banyak gambar. HAHA. Sila klik gambar untuk tumbesaran sihat dan kuat! Yeah!

Nota i-city: Hot FM Nite Jam haritu sangat superb!

10 comments:

Jey Yusuff said...

teringin nk g.. x penah g lagi. huhu

misSbLurRy said...

sama la..xpernah g..tp x teringin nak g...eheheh

nadiyaya said...

boleh jadi duta i city la kau..HAHHA.apesal tak li kat situ je.hehe

Privacy_Resident said...

@Jey Yusuff, jom jom! tapi mahal la hahaha :P

Privacy_Resident said...

@misSbLurRy, kenapa tak teringin nak gi? Hoho

Privacy_Resident said...

@nadiyaya, yeah kalaulah boleh kan nak je jadi duta i-city pastu pakai baju ada lampu2. pergh! hahaahahaaha

nadiyaya said...

pastu pergh,.nak tengok kau kene baya 10 hengget sorang.perghh.aku tak tengook pon xpe,.KAHKAH

asyfiqaz said...

asal nak pegi sane je jam..
so smpai skrg la xjejak2 lagi kaki ke situ..huhu

asyfiqaz said...
This comment has been removed by the author.
♥CIK SHA♥ said...

laaaaaaaaaaaaaa..kena bayar ke nk masuk??huk3..baru berangan2 nak pergi sane 1 day..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...