Tuesday, November 9, 2010

Cara daftar Nuffnang?


Ok salah satu keyword yang membawa kepada blog merepek ini adalah "Cara daftar Nuffnang". 


Ada jugak yang tanya aku cara untuk letak iklan Nuffnang dalam blog, cara daftar nuffnang, cara letak iklan dekat blog dan macam-macam lagi. 



Aku rasa segan nak buat tutorial pasal ni so aku just kongsi link tutorial letak nuffnang dalam blog (SILA KLIK).



Cuma nak tambah sikit, kalau korang dah daftar Nuffnang dan dah siapkan semua macam dalam blog goreng-gorengada tu tunjuk, tapi iklan masih tak keluar, itu perkara biasa sebab dia bukan keluar sejurus selepas korang buat semua yang disuruh. Sabar lah nanti ada la iklan muncul. Lambat laun mesti ada. Jangan risau!



Apa yang paling penting, selalulah update blog. Jaga traffic. Ikutlah mana-mana tutorial yang ada untuk tingkatkan trafik blog. Korang google jelah "cara tingkatkan trafik blog bersepah keluar. Selamat maju jaya! ;)



Nota Nuffnang : Lagi 20 sen nak cukup RM2000 duit Nuffnang aku. Ok tipu! HAHAHA

3 comments:

[ sHarpEx ] said...

ok la tu. aku punya keyword lagi kelakar.

"melayu pakai skirt"

haha. kelakar betul. ingat aku punya blog 18sx ke.

Jey Yusuff said...

tq atas sharing. sharing is caring

© bLurr said...

ohya, jangan lupa update survey tu. aku update 1 kali lam 3 hari. tak update blog pun dapat buffered earning! :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...