Saturday, November 6, 2010

Nothing bukan noting.


Baru balik dari bersandiwara dengan youtube tadi. So berkenalan dengan satu video. Tetiba tengok video ni teringat kat kawan aku. HAHA. Tak payahlah cakap siapa kan nanti aib pulak. HAHA.

Ini berkenaan penggunaan English. Benda ni biasa berlaku. Kadang-kadang lidah kita keras nak sebut perkataan English ni dengan sebutan/slang yang betul. Nanti kalau cakap dengan omputeh jadi diorang tak berapa nak faham. HEHE.

English aku teruk jugak so kiranya video ini sangat membantu aku. Biasanya kita dengar kawan-kawan sebut Nothing jadi Noting. Jom kita tengok mat salleh ni ajar kita sebut nothing dengan sebutan/slang yang betul.


Nota nothing: Boleh tahan bahasa melayu mat salleh ni! Terpegun seposen!

5 comments:

lokman.keme said...

awwhhhhh~~ bullseye~ XD
tepat seyh

HonEyBuNNy said...

hahhahhahahha...

Mitsuo said...

gerek seh Ben ni..

nadey said...

ensem...die trun msia aku g jumpe die peluk erat2 ok ajak die masuk islam

ahhahah celake x...dh peluk2 ajak die masuk islam hahahahah abaikan impian aku tu

nanad said...

bhahaha..cute nyeeeeeeeeee ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...