Saturday, December 11, 2010

Blog untuk orang yang mahukan publisiti murahan?


WTF! Welcome To Facebook!

Haa baca tajuk entri kau nak marah ke tak? Menyirap tak menyirap? Sakit hati tak sakit hati?

Itulah pandangan kawan kepada kawan aku yang sungguh pandai. Dia cakap semua orang yang duk ada blog ni cuma orang yang nak kan publisiti murahan. Betul ke?

Nasib baik aku dengar dari kawan aku je. Kalau budak tu cakap depan aku aku maki beta habis-habisan dah. Cetek akai!

Nah!

# Marah gak seposen!

12 comments:

nn said...

dia cakap cemtu sebab dia tak reti buat blog kot. haha.

FarhanaDr said...

Cakap balik kat dia..

"Laa.. Ko baru tau ke? Kalah artis punye publisiti okeyhhh.."

Haha.. Senyap terus pastu.. Hihi.. :p

Pape pun, blog untuk kepuasan diri, hanya orang yang dah merase je yang tahu.. Kan? :)

ema サニ said...

hahaha
LOL~ WTF= welcome to FB XD

Suehaily Mohd Jiwa said...

yaya,,dia x ada blog bleh ah cakap cenggitu.wtfunnn!

Irtiyah said...

Salam

Melilau mata saya mencari kotak komen. Nakal haaa

[gurau je]

Tentu kawan kepada kawan tu tak ada blog kan? itu tandanya pandangan dari orang yang tak tahu. Tak tahu apa dia boleh dapat dari blog. So.. abaikan. Kita ambil pandangan dari orang yang tahu. Betul tak?

asyfiqaz said...

meh sini bagitaw sikit sape yg cakap tuh, nak hantuk kpala kat dinding..(marah..marah..) hahaha

♥CIK SHA♥ said...

ala..die jeles la tu sebab die tak glamer..kui3..

intan said...

kuang ajaq betul org yg ckp tu..
koyak mulut tu baru tau!
huh...marah ni..marah ni..

HonEyBuNNy said...

apa??suka2 ja kata cm tu.....belagaknya..tah2 dia teringn nak wat blog..ehhehe

twinkle twinkle said...

HEBAT LA kucing tu ahah

Db Cooper said...

kucing gua 7 keturunan gua latih suh buat mcm nie

nadey said...

AKU SONGKONG KUCING YG BUAT FUCK TU! kihk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...