Sunday, December 5, 2010

Fanpage?


Hulamak aih! Jeles bebenor dalam pusat ni bila tengok banyak blog kawan-kawan aku dah ada fanpage sendiri kat facebook. Siap ada yang dah membilang peminat ni seribu, dua ribu, tujuh belas ratus ribu. Walaweh! Hebatlah korang!

Ada gak yang tanya aku taknak buat fanpage ke? Ok ini aku jawab. Aku tak sedia pun nak ada fanpage. Aku takut nanti bila aku buat fanpage takde orang nak like pun. Wahaha! Gila?

Nanti kalau aku dah buat aku bagitaulah kat sini. HAHAHA. Blog aku cikai je Encik-encik, Puan-puan, Adik manis. Lama kang aku buat fanpage setahun bertambah sorang je yang like kang! Haaa naya je kesian kat aku. Haha.

#Tapi kalau aku buat jugak fanpage nanti, korang semua kena like ok? Ini paksaan. Aku tak terima jawapan tidak. HAHA.

13 comments:

budak parkinson button LIKE. said...

like.
amek KAU!!!

DaHLia said...

payah benor nak cari tempat komen ni...

DJ pun xberani nk buat Fanpage, takut takde peminat..huhuh

HonEyBuNNy said...

meh nak like banyak2....hehhehe

cokiedacomot said...

like like like :)

anissyafinaz said...

like.. ;)

FarhanaDr said...

Hahahahahaha.. Ikut trend semasa walaupun likenye poloh-poloh jek.. Kate orang "nak jugak kan".. :p

asyfiqaz said...

hah nah aku kasikan.. LIKE LIKE LIKE! yeah 3 like da ko dapat kan? time kasih la kt ak =)

SyahmiFikri said...

hahha..
berani buat berani tanggung la..
sah2 ada peminat yg like.. tak gituhhh.. hahaha

twinkle twinkle said...

ahha sy baru je delete fan page,,sbb rase mcm perlukan pon

Paan Ovrtd said...

Ntah, rasa macam tak perlu kot. Melainkan blog tu 'something else'.

- zuriey - said...

leh lak paksa2..hehe..ok I LIKE

Ery Farieha said...

hahaha fan page aku susah sangat nak dapat fans
malu pun ada =.=

© bLurr said...

i've made myself a fanpage. WAJIB LIKE! HAHAHA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...