Sunday, December 5, 2010

First Time Cash Out Nuffnang!


Jeng3!! Cukuplah duit ni untuk aku makan minum sementara tunggu Yayasan Pahang masuk duit kat aku sem depan! Hahah.



Berapa lama masa nak kena tunggu ni? Seminggu? Dua minggu? Haish. Excited pulak maklumlah pertama kali. Tapi macam sedih pulak bila tengok total earning tetiba dah jadi RM 0.00! HAHAHA.




Jom aku belanja minum air kosong!

# Jom basuh baju dalam hujan!

11 comments:

maya.sumaiyah said...

jgn lupe belikan makan kat gp ko. huhuh

FarhanaDr said...

Dekat sebulan lebih jugak laa nak nunggunye.. Itu pon kalau kita cash out ujung bulan area 26 atau 27hb..

Pape pon, caya laa.. Terus berblogging.. ;)

mera zati M.z said...

wahhh nak komen pun dah macam amazing race dah ade klu klu bagai~~ haha :D oke what, nih pun dah nak cashout, tapi tggu dulu la.. bagi beranak pinak lagi.. :P

AfiQ said...

beli sendirik domo kun ko tuh!! hahaah

i'm shin... i'm inesen said...

ngee~

chaiyok~

HonEyBuNNy said...

air kosong ja??merepek betul la....hehehhe

DaHLia said...

tak kira, nak fresh orange gak..
baru tekan butang awal Dec ke?
Awal Feb laa jawabnya akan dapat

Paan Ovrtd said...

Air kosong? Ko hengat aku ni Guinea Pig bersayap ke?

:D

ARC™ said...

haha terbaek! aku suke gile entry cashout camni

ema サニ said...

totally merepek ahh~ HAHAHA!

M I A J A M A L U D D I N said...

hahha.. knp pulak!!??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...