Thursday, February 10, 2011

Separuh follower-ku pergi.


Hidup. Bukan setiap langkah kita diiringi suka. Langit. Ah biasalah, tak selalu cerah. Kadang mendung redup gelap gelita juga. 

Apa khabarnya, pujaan hatiku.
Aku disini menunggunya. Lalala meow meow.. ;(


Wop! Wop! Adoihlah apa pasal ayat banyak bunga-bunga ni encik? Sudah kemaruk cinta ka? Angau cinta ka? Putus cinta ka?


Ini bukan kes kemaruk cinta ke nak gila ke apa, memang separuh nafasku pergi ni. Separuh kentutku pergi bak kata Kumpulan R2 Raja Lawak 5 baru-baru ni. Haish nasib badan betul lah!




Nah Separuh Kentutku Pergi by R2!


Macam ni lah senang cerita, blog ni dah dapat penyakit baru nak sedih-sedih & rasa nak update blog apa semua datang. Kalau sebelum ni blog ni tak buat hal, haram langsung taknak singgah jenguk. Sekarang siapa padan muka? Blog jugak. Eh aku jugaklah maksudnya. 



Aku dah tanya google tanya situ tanya sini siti situ sana sini dah. Aku dah godek dah blog ni. Aku dah dapat tahu yang blog ni dikesan ada malware yang datang dari domain isbarianz dot co dot cc which is Blog Mysterious Mister-Y ada kaitan dengan domain tu. Yang aku anginnya, because of their blog, blog aku lak yang kena marah dengan followers aku yang lain. Sebab bila keluar WARNING pasal Malware tu, link blog aku yang keluar! Haaaaaaaaaaa!


See?

Ok. Ok. Nevermind. Aku minta maaf sangat-sangat pada blog-blog yang kena tempias dek kerana blog aku. Sorry. Maaf. Jangan marah aku. Please. Aku buntu. 


Anda bolehlah UNFOLLOW blog merepek dan me-malware sematamata ni sebab kawan aku cakap bila dia buat macam tu barulah blog dia dikesan bebas malware. Takpe aku tak kisah, kalau korang UNFOLLOW blog ni pun aku MEMANG TAK NAK KAWAN DENGAN KORANG PUN! Ok kidding! Takdehal. Aku tak gigit korang pun kalau korang UNFOLLOW. Nice to know U guys! Cheah ayat cam sedih nak DELETE blog je kan? Who knows? Maybe someday i will kan? Wait & see.


Separuh followerku pergi. 
Tinggal separuh saja.
Lalalala aum! Aumm! *Panda bunyi camne?

For your information, aku dah delete, remove, buang, terajang & flying kick semua apa benda yang berkaitan dengan isbarianz tuh! TAPI nampak macam MASIH TAK SELESAI! Bagus! Maybe Google amek masa sikit nak analyze yang blog aku BEBAS MALWARE! Oh! (Maybe?)

Follower pun dah semakin kurang dari 512 kepada 499. Sekarang. Yes! Tepuk tangan lagi! So U guys, aku nasihatkan take a good care of your blog ok? Jangan nakal-nakal! Love U haa. Nanti kita mencarut lagi. Papai Popeye The Sailorman! Poott Pooottt! HAHHA~

Baby are you DOWN DOWN DOWN DOWN DOWN! Blurgghh!~ 

Oh wait wait wait! Tenang sayang, ku pasti akan datang. Khas buat awak Cik Blog. Love U! 



# Entri yang aku taip pun dah pelik. Kepala aku dah kena malware gak barangkali!

6 comments:

mizzbutterfly said...

lek la topex..ko betulkan dulu...nnty aku follow ko blk..menanti cerita ko..

eyk@_zuL said...

heh.pnyakot ni jangkit2 ke??blog aku pun salu detect malware dri blog ko..aku juz buang dr blog list kt blog aku jela.bkn sampai unfolow bagai..rasa cm xda efect pa pun malware ne kan?bahaya sgt ka?

weh,try hang delete ja sume blog list kt blog hang tu dulu.kadang2 virus dtg dr blog laen.tapi dia detect kt bloglist kita tu yg warning tu..try dulu buang tengok..

SyahmiFikri said...

lol.. yer ker..

never realize ponn.. hoho

♥CIK SHA♥ said...

aku pun memula cuak gak bile nak bukak dahboard belog aku tetibe kluar warning ade malware detect sebab belog ko..hangen gak..rase nak campak ko kat laut..bhahaha...

tapi aku proceed je bukak..lantak ah!

ko try la godek2 smpai setel semua benda alah tu weh..

FH said...

a'a.. ape bende sebenarnye tu? asal jadi camtu?
sian kau.

maya.sumaiyah said...

haha. okkk. aku dah bleh bukak blog ko dah. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...