Friday, February 18, 2011

Url blog baru!


Malas nak tunggu lagi dah google buat kerja. Lambat je nak settlekan masalah blog aku. Hetyulah google! Haish.


Dah tak guna url blog lama which is merepeksematamata.blogspot.com. Sekarang url blog dah tukar kepada taufikjusoh.blogspot.com. Skema sikit kan? Baru stylo namanya! Errk!

Kepada my friends, my followers & all yang sudi, do update my link in your bloglist. Hey, tak paksa pun. Desak je! HAHA. Tak tak! Gurau je. Buatlah kalau sudi. Tak sudi tak apa. Nevermind. I don't bite. HAHA. Errk! -___-"

Kalau ada masa aku rajin-rajin update blog ni. Mungkin 24 entri sehari? Sejam satu entri? Gila ke apa? HAHA. Takdelah segila tu! Ada la satu dua entri sehari. Itupun kalau rajin. Faham-fahamlah blogger macam aku ni. Apalah sangat kan? XD

Khas buat merepeksematamata.blogspot.com, i'll miss you. Rest in peace yaw! :( Thanks coz sudi jadi teman aku dari aku mula berblog. Haichewah! AHHA!



# And of course thanks a lot for those yang sudi-sudi bagi idea itu ini.

2 comments:

© bLurr said...

haha jumpa pun ! :P

Anonymous said...

"Ada la satu dua entri sehari. Itupun kalau rajin."

kau praktikal bkn wat pe pn....
fb je 8jam...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...