Friday, May 15, 2009

Lupa Lak Tag Atee ni =P


Babe, sorie la lupa la tag ko nih =P.


5 pandangan/persepsi awal bila mula kenal ATEE
a) Comey
b) Sopannya (time tgk dye pakai baju kurung gi kuliah, warna biru)
c) Sombong (mungkin sebab ramai yg admire dia..)
d) Pendiam? (sampai sekarang. tapi atee ni kalo kat YM kan main bising..=P)
e) Cerewet (sebab orang comey biasanya cerewet haha)

5 benda yang ATEE penah buat saya rasa tak suka/senang.
*ATEE tak ngorat aku. Haishh tak senang rasanya.

5 nama best fren yang paling best, yg saya akan ingat sampai mati.
(ada ramai ni tapi just ambik yang paling bermakna taw!)
*Diri sendiri
*Ted
*Alan
*Alep
*Izah
(ntah2 aku je kot yang angap camni. biaq p la lagu mana pon)

5 benda gembira yang pernah ATEE buat kat saya, dan saya akan ingat sampai mati.
* alamak, kurang rapat la ngan atee.
* (tempat kosong)
* (tempat kosong)
* (tempat kosong)
* (tempat kosong)

5 perkara yg saya benci pasal ATEE
*takde ape kecuali "atee tak ngorat aku" =D

5 perkara yg saya suka pasal ATEE
a) bijak pandai
b) rapat ngan family
c) suka belanja adik2 makan malam bila balik umah. (rasa2 la post lepas ade gtau kan?)
d) comey (atee bila nak jadi awek aku eh?)
e) pandai bergaya. (kembang dah atee ni aku rasa)


p/s : DENGAN INI, SAYA TAKNAK TAG SAPA2 YANG BACA POST NI.


10 comments:

joegrimjow said...

tagg ooo tagg

T.O.P.E.X said...

@4383658804042000600.0
haha joe, ko sudi gak dtg blog aku. suke seyhhh!! rase suke coz blog camni pon ko sudi baca. ahahaha~

DilOt said...

bagus2..aku pun xsuke sgt wat2 tag ni..penat seyh..kalo rajin br aku wat...

miss izan said...

topex curangggggg!
i benci u!
huahahahaha

T.O.P.E.X said...

@1724126542786112076.0
erkk..
erkkk..
no komen.

Monkey D Luffy said...

atee? really?

T.O.P.E.X said...

@3841396302311897648.0
haha hish kapten jgn2.
ku gurau je.
aahaha~

T.O.P.E.X said...

@6242370434832627611.0
haha kita sama.aku pon time rajin je wat.
tuh pon ade yg aku tak wat smpai sudah.
haha~

atEe said...

cerewet tang mane tu eh???
ko yg x ngorat aku..wahahaha..
aku x la bijak pandai..ko lg bijak dr aku..huhu..
pandai begaye ke aku??? huahahaa

p/s:mmg aku da kembang sekembang2nye...hahahahahhaa... ;)

T.O.P.E.X said...

@4091149900926228391.0
haha mane la tu atee weh.
dah org cantik ( erkkkkk!! ) biasanya cerewet kan.
haha kembang ye?

aku x ngorat sebab aku ni low profile.
haha ramai sgt kengkawan yg duk ngorat kamu.
so aku bg peluang kat dorg la.
wakakaka~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...