Wednesday, May 13, 2009

Sudah Bertukar Kolej


Wahhh.. Dah lama kot aku tak post apa2 kat blog aku ni. Busy sikit lol. Kan dulu ada aku cakap aku nak kena tukar kolej time short sem kan? Haha aku dah tukar dah. Maksudnya aku ada kat kolej baru la ni. Seronok jugak kolej baru ni. Internet laju. Bilik besar gedabak. Free lak tu. Haha. Tapi ada gak ah yang tak seronoknya. Bilik airnya kecik semacam. Tak bebas la aku dalam bilik air. Maklumlah aku agak aktif dalam bilik air. Wahaha~

Sebelum aku masuk sini macam2 dugaan kena tempuh. Merempat sana, merempat sini dah macam pendatang asing lak. Thanks kat kawan2 aku, ted and alep yang tolong2 aku time nak pindah bilik and time merempat. Hah tak lupa kat sal yang bagi aku setinggan kat bilik beliau. Ermmm tak lupa gak kat kawan2 yang tak menolong. Mungkin anda terlalu busy ataupun kerana takde faedah korang nak nolong aku. Kan? Haha nevermind =]

Ted dah balik dah tadi. Pasni tinggal la aku kat bilik ni ngan alep. Eh alep mane eh? Oh ke warta. Aku malas nak ikot sebab baru bangun tido ni hah. Seronok gila tidonya.. Dah lupa dunia kejap. Haha. So sepanjang aku kat kolej ni aku kena join UPSM (urusetia pembangunan sumber manusia) harap2 la takde yang tak best. Sebab katanya aktiviti2 semua cambest. Agaknye la.

Aku dah tak tau nak merepek apa. Entri kali ni bosan kebabang. Haha takpelah janji merepeksematamata orait! Oklah nak tido lagi. Ahha gurau je. Nak mandi kot. Kot la =]

Hah jap2. Sebelum ted balik, kitorang ada amek gambar sesama. Gambar poyo ala2 model jalanan. Haha..


ted and aku di tangga. haha~


kat sini ada cermin besar setiap aras =]


kat beranda kolej ungku omar (kolej baru pidah tu la)


haha dah edit..

p/s : thanks kepada follower2 baru. Sesapa yang aku lom exchange link ngan dye leh inform kat aku.. =].


16 comments:

miss izan said...

topex!
pic yg last tu nampak sexy laaaa...
tergoda aku!
hahaha

nway,best ke kolej baru?
mesti la lagi best dr kkm,tp buzen lg la best dr semua..
hehehe

Monkey D Luffy said...

topex... aku pun tergoda taw

auwwww

mamma mia! said...

hoi topex. (gile kurg ajr. haha) gmbr last tu edit mcm mne eh? bgtau byk?

T.O.P.E.X said...

@58638415571764054.0
haha sexy? perghh gile ahh.. *blush*
best gak ar UO ni. cuma ade yg xbest pasal bilik airnye.
hahha jadi pasif aku dalam bilik air. biasanya aktif. aduyai~

T.O.P.E.X said...

@1344039932616512246.0
kapten, mane leh tergoda kapten.
awwww..
hahha geli2..~

T.O.P.E.X said...

@1582625425405823095.0
tak reti nak wat tutorial.
ermmm meh cni aku ajar depan mata :P

f.l.o.w.e.r.f.r.o.m.h.e.l.l said...

huhu...dalam maknanye....
congratz....semuga dpt live yg lebih mencabar and gain more friends....
neway....ur blogs are worth to read for...

zura razak said...

rindu giler kat kamu!(ada kene mengena ke dgn post ni?)
x kire ...nk gak ckp..

T.O.P.E.X said...

@8281355163757596734.0
huhu.. INSYAALLAH..
thanks ok.
invite la saya nak tgk blog kamu le.
hehheh~

T.O.P.E.X said...

@3061818175021419582.0
haha rindu ke?
leh la datang melawat kat UO ni :P

✖kapan™✖ said...

ahah uo upenya

T.O.P.E.X said...

@8625064660385055975.0
kapan ko katne?

joegrimjow said...

rindu lak suasana kolej ni
haiyakk

-WaN- said...

mmg stail pic yg last tu...
kat mane arr tutorial utk wat picture effect tu?.. tulun2..

T.O.P.E.X said...

@4690496283284104942.0
hoho ni takot ni.
rase xnak ilang suasana kolej ni.
nanti dah abes mesti rndu gile. oh tidakkk~

T.O.P.E.X said...

@1999921135168114819.0
erkkk katne ehh?
tak pasti la tapi mmg byk la kot.
kat metacafe pon ade vdeo dye kot =P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...