Friday, October 9, 2009

Kepala semak tapi aku smart..


Kehadapan kebelakang ketepi ketengah hah pergi mim mim pa wau sim semua ya *ops


Hai you all, apa khabar? Kehadiran aku kali ni atas tujuan besar dengan kebenaran raja-raja blogger serta ratu dan diva yang bagaikan download separuh jalan sahaja itu *pengsan adalah untuk merepek seketika ketika kepala biol tak terkata *suka x?


ni dia diva yang disebut-sebut tadi



Kali ini aku cuma nak merepek so jangan nak tanya kenapa aku merepek sebab memang aku dah kata aku nak merepek *keling tak ayat aku ni?. Kalau tanya jugak alamatnya aku terpaksa cakap pergi mim mim pa wau sim lagi sekali *mesti best mampus kali ke dua kan?


Update blog? Bosan. Ada apa pada blog. Kalau tak caya cuba jawab soklan ni. Mana lagi best? Update blog ataupun berak di pagi hari? *pengotoq anak haram Hah jawab la.



Seterusnya mengenai keSEMAKkan kepala aku sekarang ini. Jika diteliti secara betulnya, kepala aku memang semak sekarang ya. Dan ingin aku bising dan kecohkan disini yang semak itu kepala aku sahaja sedangkan diri aku masih smart daripada biasa..*jangan tampar aku



Kehadiran tugasan macam itu dan ini begitu dan begini membuatkan aku ingin memaki hamun disana dan sini sambil selongkar tong sampah *motif macam orang gila kenapa?


Namun kehadiran mereka-mereka yang tidak dijemput dan diundang sambil makan cucur udang itu membuatkan aku paham mengapa kerja-kerja itu perlu dan sangat penting diselesaikan pada awal waktu. Kiranya dapat je kerja tu pukul 8 pagi, 8 pagi 0 saat 1 detik dah mula buat kerja tu ok? Semua dapat? Bagus.


Ok kita ke muka surat seterusnya. Melihatkan result mid sem aku yang macam result Nobita dalam cerita Doraemon *kantoi peminat setia baru-baru ini membuatkan aku semakin tabah sehinggakan boleh mencapai kemenangan dalam pertandingan suami-suami mithali  tetap juga aku menjadi semakin semak *nak kena maki tak?


YEEHAAA akulah juara suami MITHALI!! *julang trofi



Walaubagaimanapun, MAJULAH SUKAN UNTUK NEGARA. Sekian. *terus lari pergi selongkar tong sampah balik!!



cantiknya tong sampah ni. HUARGHHHH!! *jerit sambil masukkan kepala.

tiada nota gigi lembu hari ini. terima kasih.





7 comments:

miss izan said...

topex,bawa mengucap eh ;)
selamat menyiapkan segala tugasan ;)

lokman@keme said...

erk..macam..

f.l.o.w.e.r.f.r.o.m.h.e.l.l said...

xfhm la...memg mrepek betol nie..

f.l.o.w.e.r.f.r.o.m.h.e.l.l said...

xfhm la...memg mrepek betol nie..

The Hobbit Frodo said...

hahahhahaha topex!!! repekanmu menghairahkan sanubariku!! muhahaha


teruskan merepex!! aku happy dgr repkn mu ((Motifff???))


sbb aku pun skuad "suami mithali" itu!! yeah!!! heal de world!! MU 4ever!!!


((Frodo berlalu secara senyap dan kentut secara perlahan agar tdk mggu kosentrasi beliau yg sdg sebox))

ken_Tank91 said...

perghh..sedap giler ko merepek

aDaH^_^CiK* said...

topex ni..bykkan bersabar ye..dugaan tu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...