Friday, November 6, 2009

Versi merah berpinar mata kau



Takde kerja ya datang baca blog ni? (padahal aku yang sibuk duk promote kan)


Apa pun selamat pagi. Eh Subuh! Haaa ni semua dah Solat Subuh ke belum? Nak aku jadi Imam? Boleh-boleh. Subuh pukul berapa? (haiyo tak tahu waktu Subuh)







Motif pakcik ni pakai baju merah? Nak jadi imam ke? (Ada kaitan?)


Zip Zap Zip Zap! (bukan bukak zip jangan nak lucah-lucah) Aku tukar template lagi. Dah kali ke berapa ribu dah aku tukar-tukar template blog ni aku tak ingat. (perasan! padahal baru semalam bukak blog)



Motif tak zip pon nak merah?




Kali ni versi merah. Merah tu dah lawa bagi aku. Maklumlah Merah kan berahi menawan! (ops!!) Tapi yang masalah sekarang ni dia punya corak tuh! Adeh berpinar mata aku tengok bila scroll turun bawah naik atas semua background dia gerak! (muntah!)


Matilah dah penat nak tukar-tukar. Ingat senang ke nak backup itu ini dahlah aku ni baru je main-main blog ni. Harap korang yang baca blog ni pun takde masalah dengan template ni ok! Terima kasih.



Takdak hal bro! Wa tetap baca blog lu walaupun mata wa naik juling! (Kucing pun cakap wa lu sama aku! Cis!)


Nota Merah : Mata naik merah! Bukan sebab baca blog sendiri tapi sebab tak tidur lagi!!


14 comments:

fai('',) said...

siyes...
sebulan ku tgok blog nie...confirm juling mate nie...haiyoo...pening2 tgok bende nie dh bergerak2...mcm men pukau2...bende alah nie kalo bergerak

Privacy_Resident said...

terus jadi cam kucen tu eh?
wahahah~

fai('',) said...

dah jd dah pon...cme x bertukar wajah lg jea

AzuanBudakPandai said...

bace mcm aku ni..tumpu bhgian tgh je haha

Privacy_Resident said...

haha tu azuan dah bagi idea!

fai('',) said...

baek....
x pyh klik dah...sbb yg besar ade kat tepi...yg kat tgh kecik...wat2 x nmpk..
jd x pyh klik yerr

Ain Butterscoth said...

tahniah krn menukar theme anda
hahahahaha

MuniMuni said...

wah3. merahhhh.. auw..haha

Privacy_Resident said...

@fai(",), boleh je pandang jap :P

@Ain Butterscorh, trima kasih. Teruskan undian anda ye ;)

@MuniMuni, ingat nak tiru blog ko tapi x jadik haha

MuniMuni said...

merah juga nmpk hari ini. :)

alvin takda rumah harga 8juta story.... said...

blog paling susah nak baca...
blog paling susah nak komen..
blog paling merah...
blog yang buat aku nanes..

fai('',) said...

baek...pandang jea,,,
pandg kejap...tp x tekan, OK

joegrimjow said...

merah ghairah
ahaa

Rara said...

oke..kucing tu chumel.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...