Friday, October 1, 2010

Klik je gambar.


Salam semua. Sihat? Bagus.

Tinggal seminggu lagi sebelum aku pergi Langkawi. Terlebih excited aku ni. Tak pernah pergi Langkawi lah katakan. Gila kesian. Hahah.

Oh yeah tengok tajuk entri. Klik je gambar. Aku dah ubah sikit sikit blog ni. Kalau ada gambar dalam mana-mana entri selalunya kalau korang nak tengok besar besar punya korang kena klik lah kan?

Ok kali ni macam biasa kalau nak tengok gambar besar besar punya pun masih kena klik lagi. Cuma kali ni lepas klik dia jadi macam lain sikit. Ah cuba je lah. Ok klik gambar bawah tengok apa jadi.


Haaaaaaaa apa jadi? Tau tak? Tak tau? Ok tak tau pun tak apalah tak kisahlah. Hahah.. ^^

Segala gambar pun dari Google & Devianart. Thanks yaw!

Nota Langkawi: Pergi Langkawi pun untuk Tesis. Lagi tambah kesian.. -_-"

2 comments:

maya.sumaiyah said...

p langkawi jangan lupe belanje aku eh. coklat toblerone je.
belanja guna duit ko. ok. :P

© bLurr said...

wah semart plak camtu. tips? heheh :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...