Thursday, October 28, 2010

Pengalaman pertama kali


Hari ini paper pertama aku untuk exam semester akhir ni. Macam pertama kali exam bagi hidup aku. Macam-macam benda pertama kali jadi hari ini. Contohnya:

1. Pertama kali salah tempat exam. Exam dekat Dewan Gemilang tapi aku pergi DTAMS. Nasib baik aku sedar aku salah tempat 10 minit sebelum exam start. Nasib baik tak masuk lagi dewan. Haish! -_-"

2. Pertama kali duduk depan sekali. Wuwu. Nak tiru pun tak boleh!.

3. Pertama kali tengok KETUA MAWAS PENGAWAS dengan konco-konco dia berniaga dalam dewan peperiksaan. Betul-betul depan aku. Jual apa ntah. Macam minyak. Minyak kuat batin barangkali! Pergilah jual kat luar dewan!

4. Pertama kali semua soalan dalam kertas soalan tu aku jawab. Pergh! Loser pulak rasa!

Mintak-mintak exam lepas ni bertambah mutu. Huhu. Haritu kes ini. Hari ini kes ini pulak. Haish.

Nota myfisrttime: Jangan lucahkan entri ini. HAHA:P


3 comments:

maya.sumaiyah said...

haha.. naseb bek ko xjmpe aku kat dtams. kalo x aku gelak guling2 kat sane. haha

zey said...

@maya.sumaiyah

fuyohh..gila hape..ktams ngan dG tu jauh gila.. ibarat kkm ngn zakba! haha!

nadey said...

seb baik ko sedar!!!!!!!!! alhamdulillah la.....adoi....jgn silap2 lg....jwb pekse elok2 k

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...