Monday, November 22, 2010

Ada kaitan?


Assalamualaikum korang. Sihat? Semalam aku pergi tengok wayang. Korang dah makan?


Sekarang ni aku dalam bilik conference nak analyze data untuk tesis aku. Korang masak apa harini? Haish tu lah kan. Aku pun tak faham kenapa eh sekarang ni selalu hujan panas hujan panas je? Mungkin sebab harini Hari Keputeraan Sultan Johor kot?



Korang dah tengok cerita Harry Potter? Kawan aku cakap cerita 2 Alam memang best. 



Kutipan 2 Alam sehari 2 juta? Betul ke Yuna banyak menang Shout Awards 2010 baru ni? Hmmm baju aku banyak betul tak basuh lagi. Dr Rozmey memang macho kan?

7 comments:

Paan Ovrtd said...

Lagi baik basuh baju daripada mengadap rambut Dr Rozmey tu. :D

MissTJ said...

ada2..byk kaitann nye...
da gile eah..sejak2 nk practicl ni eah..haha;p

Cik Miza said...

kamu x sehat ek? dr rozmey mmg lawa style rambut die..sebab hujan panas kamu x konfident nak basuh baju tu...mesti kamu x makan lagi kan?ok lah, nak g mandi, semayang berdoa supaya lebih sihat otak! ermm...thesis kamu tajuk ape?

♥CIK SHA♥ said...

ko sehat ke tak ni??

zey said...

ok, cam byk cerita y dah terlepas..
blogwalking leww~~

HonEyBuNNy said...

wah...banyak nya soalan n kaitannya...heheh

~~faizatul akma~~ said...

lorhhhh.....????

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...