Sunday, November 7, 2010

Apit - Memang Khilafku.


Ni memang tak ada benda lain nak update lah ni kalau asyik letak video lagu-lagu ni!


Entri lepas ada Apit - Dilamun rindu kan? Ok entri ni ada Apit gak tapi Apit - Memang Khilafku. Apsal aku suka sangat eh lagu ala-ala rock kapak ni? Best kot. Mendayu-dayu boleh buat aku tidur. HAHA.



Nah layan. 

Apit - Memang Khilafku.



Haaa best tak? Ok tak suka tak apa aku bukan makan orang pun HAHA. Dah nak key-in data ni! Meh tolong!



Nota Apit Memang Khilafku : Pun sama tak ada kaitan dengan perasaan. Tak kan nak kena lempang mati on the spot lagi? AHAHA.

5 comments:

Anonymous said...

tak dapat tengok pun..

Privacy_Resident said...

anonymous, tunggu lama sikit video keluar lambat sebab embed dari facebook. Tapi streaming laju.

© bLurr said...

video unavailable due to privacy thingy la bro. :\

Privacy_Resident said...

@blurr, ye ke? cuba tengok balik boleh tak? HAHA

© bLurr said...

still tak lepas lagi. =.="

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...