Saturday, November 20, 2010

Mana lebih mengganggu?


Mana lebih mengganggu korang?


1. Orang kentut bunyi kuat tapi tak berbau.

2. Orang kentut tak berbunyi langsung tapi bau dia... *Muntah darah!



Haaa. Ni bukan saja-saja nak merepek. Tapi memang selalu berlaku ni. Kadang-kadang bila melepak dengan kawan-kawan ada je kes kentut mengentut ni. Ok susah nak mengaku tapi biasanya memang lelaki la. Tapi, dengar cerita ada gak perempuan jenis gurau-gurau kentut macam ni? Ok sungguh ayu perempuan tu. Tak apa. Aku tak kisah sebab kentut tu hak masing-masing. Bukan manusialah kalau tak pernah kentut. Kan?

Perempuan suka kentut?


Yang menjadi masalah sekarang, dalam dua-dua keadaan tu, mana yang lebih mengganggu korang?



Kalau bagi aku, nombor 2 tu lebih mengganggu aku. Tak seronok & tak cool langsung! Kalau nak kentut, bagilah signal! At least orang tau nak lari menyelamatkan diri, nak pakai topeng ke apa ke. Ni takde signal takde apa-apa pendahuluan, introduction, penerangan, pengenalan semua sedar-sedar pergh! Menusuk kalbu je. Memang macam haram. Haish!

Lepas kentut buat muka comel.



Kalau nombor 1 tu, walaupun bunyi dia tak semerdu mana tapi at least dia dah bagi signal suruh kita lari. Tapi tengok keadaan jugak, kalau tengah-tengah makan kau pergi kentut semegah ribut petir memang makan pelempanglah gamaknya kan? Haa.

Kentut berapi.



Kadang-kadang pelik dengan perempuan yang marah-marah aku kentut. Haish. Macamlah tak pernah kentut. Biasanya orang yang kentut kuat ni tak berbau tau. Tapi kalau orang yang kentut main angin pssssssssttt psssssssst je memang kaw kaw bau dia. Tak caya pergi buat eksperimen. Aku dah khatam dah bab ni. Haha. Perempuan jangan marah ha, gurau je. 



Lagipun dengar orang cakap, kentut ni kalau tahan-tahan boleh bawak penyakit. HAHA. So apa nak ditakutkan? Lepaskan saja gas itu!

Kes tahan kentut. Perut buncit! ;P



Nota kentut: Agak kentut entri kali ini. Sedih aku baca. HAHA. Hey aku pernah terbaca, lelaki yang kentut depan wanita tu lelaki sejati! 

12 comments:

maya.sumaiyah said...

hahaha.. sile jgn kentut dekat aku. nanti aku jerit name kau kuat2 sambil cakap "topex kentut!!".haha

nanad said...

huh?lelaki sejati?
kalau perempuan kentut depan lelaki , apa pulak ?

zey said...

yang kentut xde bunyi tu yang kena jage2 kan~

Hunny Maldini said...

lelaki sejati?
erkkkk.
hahaha

Cik Miza said...

2 2 pn mengangu.. yang lebih mengangu emosi apabila die warning dulu sebelum kentut.. dengan harapan org rela je bau kentut die!!!! hish.

start sya belajar dari mule2 dip sampai deg, sepanjang tempoh hampir 5 tahun, saya duk ngan org type nih. 3 orang. 3 tahun ngan W, stengah tahun ngan C ang lastly S... perempuan!!!!!!

kalau dorang kentut, saya yang malu. x tahu kenapa??!!!

bksempoi said...

lebih baik kentut x busuk + x bunyi...

Cik Shazie said...

aa, ak ade kwn kentut x bunyi tp busuk. lps tu die g toilet sbb die ckp die skt perut.ble ak tny td ko ea kentut busuk td tu,gile2 die xnk ngku..hehehhe..

© bLurr said...

kalau pompuan kentut lah kan, buruk perangai! HAHA!

Puteri Iqa Izyan said...

no 2 tuh sgt2 ganggu :P

twinkle twinkle said...

oh my,,sape yg ckp lelaki sejati tu,,heee

balqis said...

yang ok.
bgtahu dulu nk kentut.
& then boleh pg jauh2.

nnt org pelik, asal tibe2 je larik.
HAHA :P

♥CIK SHA♥ said...

yg paling ok kalau nak terkentut tu lari jauh2 kentut kat tmpt lain yg takde orang..kui3..itu kerja aku la tu..muahaha..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...