Wednesday, November 10, 2010

Perempuan dan pot pet pot pet..


Situasi semasa makan di kedai makan haritu. Haish memanglah makan di kedai makan tak kan makan di kedai basikal? Makan apa? Tiub basikal masak lemak?


TV terpasang. Meja sebelah ada dua orang perempuan. Aweks. Bukan mak orang.



Siaran klip video Akim lagu Inilah Cinta di TV. Tetiba terdengar sok sek sok sek dari meja aweks tadi.



Awek A : Eh dia ni handsome kan? 

Awek B  : A'ah la wei, suka tengok dia. Dah download dah video klip ni. 
Awek A : Suara dia best gak kan?
Awek B  : A'ah harap-harap dapat masuk final juara lagu nanti!
Awek A : Serius weh kalau dapat balak macam dia kan best!
Awek B  : Sok sek sok sek... Prot pret pom pang..
Awek A : Bla bla bla creet criit..

 Aku         :



Habis video klip Akim - Inilah Cinta tu, ada iklan Jus Mate5..


Awek A : Wei rasa makin gemuk bila masuk U ni, nak try la Jus Mate 5 ni..
Awek B  : Berkesan ke? Takut nanti tipu je.
Awek A : Berkesan la kot tengok ramai je guna Jus Mate 5 ni.
Awek B  : Kalau betul berkesan aku nak try jugak tapi mahal kan?
Awek A : Ala barang elok mestilah mahal.
Awek B  : Nanti kita tengok kat kedai eh. Eh ko tengok rambut Dr. Rozmey tu kelakar tak?
Awek A : Memang kelakar wei. Rambut kentut orang panggil. HAHAHA.
Awek B  : Rambut pun boleh kentut ke? HAHAHAHA.

Aku         : 


Habis iklan tu, Rancangan Melodi pulak start.




Awek A : Weh kau ingat tak kes artis tu pot pet pot pet...

Awek B  : A'ah teruk gak dia kan pot pet pot pet...
Awek A : Tak sangka kan pot pet pot pet...
Awek B  : Pot pet pot pet...

Aku        :



Nota perempuan dan kedai makan: Banyak ye idea diorang?... -_-"


Nota pot pet pot pet : Entri telah di-set untuk publish pukul 11 pagi. Aku exam pukul 3.30 petang ni. Doakan aku wei...-_________-"

9 comments:

bedah said...

kah kah kah(ulang gelak sampai pengsan). ok penat gelak.!

Paan Ovrtd said...

Hahahahah!

Good luck!

Cik Shazie said...

haha.normal lah tu.xkan nk dok senyap jee..mcm tu bek mkn kt library..hahahahhaha

nn said...

hahahaha. biasalah. pompuan memang suka menyuarakan pendapat :P

angahpikah said...

hahaha.. ok r tu. bg respon pada keadaan sekeliling..

♥CIK SHA♥ said...

hahahahahahahaha..tersipu sipu aku senyum kat opis ni ha..

camne exam ko tadi??boleh jawab??

zey said...

ok, bila 2 awek tu nak suap mknn dlm mulut? '-_-

HonEyBuNNy said...

hehhehhe.teringat lak bru lepas pot pet pot pet dgn kanda td...dia dgr jek...heheh

Wan Gerrard said...

hehehe sentiasa ada topik untuk dibualkan~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...